AOC představuje novou éru elegantních monitorů pro domácnosti a kanceláře: Řada B3 zvedá úroveň pracovních prostor. Ultra úzké rámečky, USB-C a obnovovací frekvence 100 Hz

Společnost AOC, specialista na monitory, s potěšením oznamuje uvedení své nejnovější řady B3, která představuje nový pohled na základní monitory B2C určené pro moderní domácí a kancelářské prostředí. Nová řada B3 přichází na trh se dvěma 23,8" (60 cm) (AOC 24B3CF2 a 24B3CA2) a dvěma 27" (68 cm) (AOC 27B3CF2 a 27B3CA2) modely s IPS panely a rozlišením Full HD. Tyto čtyři monitory s obnovovací frekvencí 100 Hz, připojením USB-C a 65W USB Power Delivery v sobě spojují aktualizovaný design a zvýšený výkon, aby splňovaly rozvíjející se potřeby dnešních domácností a firem.

Přizpůsobeno různým profesionálním potřebám
Připojení je usnadněno pomocí portu USB-C 3.2 Gen 1x1 (5 Gb/s), který nabízí 65 W USB Power Delivery a podporu režimu DisplayPort Alt, a proto umožňuje připojení pomocí jediného kabelu k notebookům, aby je bylo možné napájet a současně sdílet jejich obrazovku. Dva další porty USB-A 3.2 Gen 1x1 na zadní straně umožňují snadné připojení periferních zařízení, jako je klávesnice, myš nebo externí disky, a připojený notebook může k periferním zařízením přistupovat také prostřednictvím připojení USB-C.

Plynulé zobrazení s obnovovací frekvencí 100 Hz
Většina uživatelů dnes již zná vysokou obnovovací frekvenci z dnešních smartphonů a herních monitorů. Specialitou řady B3 je obnovovací frekvence 100 Hz, která představuje výrazné vylepšení oproti standardním monitorům s frekvencí 75 Hz. Výsledkem je plynulejší pohyb na obrazovce, což je výhodné zejména v rychlém pracovním prostředí. Zlepšení pohybu lze ocenit i při procházení webové stránky nebo kanálu sociálních médií. Plynulost, kterou zajišťuje obnovovací frekvence 100 Hz, pomáhá snižovat únavu očí a zlepšuje také celkový zážitek ze sledování.

Závan čerstvého vzduchu pro moderní pracovní prostor
Řada B3 společnosti AOC se vyznačuje elegantním designem s velmi úzkým rámečkem, díky němuž jsou tyto monitory nejen vizuálně atraktivní, ale také vysoce funkční a ideální pro sestavy s více monitory. Tento design se dobře hodí do různých profesionálních prostředí, od společných pracovišť až po obchodní haly, kde je nezbytná bezproblémová integrace více obrazovek. Elegantní vzhled s ultraúzkými rámečky se neztratí ani při použití jako jediná jednotka v moderních domácnostech a vnese nádech futuristického stylu do malých a středních firem.

Zaměřeno na pohodlí uživatele
Vzhledem k důležitosti zdraví očí v domácím i profesionálním prostředí jsou monitory B3 vybaveny režimem LowBlue a technologií Flicker-Free, které snižují únavu očí při dlouhé práci. Tyto funkce jsou zvláště výhodné pro uživatele, kteří tráví delší dobu před obrazovkou počítače, jako jsou programátoři, finanční analytici nebo spisovatelé. Řada zahrnuje monitory s různými možnostmi nastavení stojanu – od modelů 24B3CA2 a 27B3CA2, které lze pouze naklápět, až po modely 24B3CF2 a 27B3CF2 s nastavitelnou výškou, které vyhovují různým ergonomickým potřebám. Kompatibilita s držáky VESA 100x100 poskytuje možnosti montáže na stěnu nebo nastavení ramene s více monitory pro větší flexibilitu pracovního prostoru.

Přehled modelů B3:
24B3CF2
: 23,8palcový panel IPS, rozlišení 1920x1080, náklon -5/25° a výškově nastavitelný stojan 110 mm
24B3CA2: 23,8palcový panel IPS, rozlišení 1920x1080, stojan s nastavitelným sklonem -5/25°.
27B3CF2: 27palcový panel IPS, rozlišení 1920x1080, náklon -5/25° a stojan s nastavitelnou výškou 110 mm.
27B3CA2: 27palcový panel IPS, rozlišení 1920x1080, stojan s nastavitelným sklonem -5/25°.

Všechny čtyři modely jsou vybaveny dobou odezvy 4 ms GtG a 1 ms MPRT a funkcí Adaptive Sync pro podporu proměnlivé obnovovací frekvence, což zajišťuje rovnováhu mezi kancelářskou produktivitou a příležitostným hraním her a streamováním videa.

Interní napájecí zdroj zajišťuje uklizený pracovní prostor a usnadňuje montáž monitoru do neobvyklých instalací. Všestrannost monitorů zvyšuje také přítomnost 2× 2W reproduktorů a vstupu HDMI 1.4, díky čemuž se dobře hodí pro širokou škálu kancelářských úloh. Všechny modely B3 jsou dodávány v ekologickém papírovém polstrovaném obalu, který snižuje jejich ekologickou stopu.

Ceny a dostupnost

Monitory AOC 24B3CF2, 24B3CA2, 27B3CF2 a 27B3CA2 budou k dispozici od února 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 4 520 Kč (179 Eur), 4 267 Kč (169 Eur), 5025 Kč (199 Eur), respektive 4772 Kč (189 Eur).

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz