Společnost cargo-partner otevřela v Istanbulu sklad o rozloze 20 000 m²

V roce pátého výročí společnosti cargo-partner v Turecku otevřel tento mezinárodní poskytovatel přepravy a logistiky nové iLogistické centrum v Istanbulu s 20 000 m² skladových prostor. Centrum v blízkosti nového istanbulského letiště a hlavních námořních přístavů regionu a ideálně propojené s Evropou dálnicí North Marmara nabídne zákazníkům společnosti cargo-partner v Turecku širokou škálu logistických služeb.

S celkovou skladovací plochou 20 000 m², včetně 5 850 m² prostoru celního skladu, představuje istanbulské iLogistické centrum společnosti cargo-partner nový milník pro organizaci této společnosti v Turecku. Nové iLogistické centrum vytvoří více než 85 nových pracovních míst, čímž se do prosince 2023 zvýší celkový počet zaměstnanců cargo-partner v Turecku na téměř 250. Společnost cargo‑partner založila svou pobočku v Turecku v roce 2018 a nyní v této zemi nabízí své služby na jedenácti místech. Mezi obzvláště silné stránky této společnosti v Turecku patří zásilky potravin s regulovanou teplotou a také NOUZOVÉ služby leteckou a silniční dopravou. Kromě toho tento poskytovatel logistiky navyšuje nabídku služeb krátké námořní dopravy jako alternativy ke kamionové dopravě, bojuje tak s aktuálním nedostatkem řidičů v Evropě.

Více než 20 000 paletových míst a flexibilní multimodální služby

Sklad poskytuje kapacitu více než 20 000 paletových míst a má 17 nakládacích doků pro všechny typy vozidel, což umožňuje rychlou překládku, celní skladování a distribuci po celém regionu. Moderní design objektu dovoluje efektivní manipulaci a skladování nadrozměrného zboží, flexibilní multimodální služby a komplexní high-tech logistická řešení. Část nového skladu je věnována službám fulfillmentu, včetně místa vyzvednutí a vrácení balíkových zásilek. Sklad je důležitým doplňkem sítě společnosti cargo-partner v regionu a byl přidán z důvodu silné poptávky zákazníků společnosti cargo-partner po skladovacích službách.

Nová centrála pro společnost cargo-partner v Turecku

Budova má kromě skladových prostor  také moderní kancelářské prostory, které poskytují novou provozní základnu pro centrálu společnosti cargo-partner v Turecku. „Istanbul není jen srdcem obchodu v Turecku, ale je také hlavním centrem pro celý okolní region. V letošním roce slavíme 100. výročí Turecké republiky spolu se 40. výročím společnosti cargo-partner a pátým výročím společnosti cargo-partner v Turecku – ideální příležitost k diverzifikaci našich služeb a posílení naší pozice v této zemi. Toto nové inteligentní logistické zařízení nám umožní poskytovat celou řadu služeb fulfillmentu pro online prodejce a vyhovět nárokům současných i budoucích logistických výzev,” řekl pan Kürşad Tanrıverdi, generální ředitel společnosti cargo-partner Turecko.

Podpora úsilí o zmírnění následků zemětřesení celou skupinou

Od okamžiku, kdy v únoru 2023 zasáhlo Turecko ničivé zemětřesení, pracuje vedení společnosti cargo-partner na úrovni země a celé společnosti bok po boku s neziskovými organizacemi na podpoře místních humanitárních aktivit. Poskytovatel logistiky vyslal do nejhůře postižených oblastí mnoho nákladních automobilů s tolik potřebnými zásobami: od vody, jídla, přikrývek a hygienických výrobků až po kontejnerové domy, nouzové stany, generátory a nářadí. Společnost navíc vybrala celkem 200 000 eur, věnovaných zaměstnanci a vedením, které byly použity na pomoc osobám postiženým zemětřesením. V poslední době, v červnu během tureckého Svátku oběti, zorganizovala společnost cargo-partner kamionovou zásilku potravin, hygienických výrobků a balené vody na podporu rodin v provincii Hatay v jižním Turecku.

O společnosti cargo-partner

Společnost cargo-partner je soukromá firma střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie. Společnost nabízí komplexní portfolio letecké, námořní a pozemní přepravy a skladových řešení. S téměř 40-letými odbornými znalostmi v oblasti informačních technologií a optimalizace dodavatelského řetězce společnost navrhuje služby šité na míru pro širokou škálu průmyslových odvětví, aby vytvořila konkurenční výhody pro své zákazníky na celém světě. Společnost cargo-partner byla založena v roce 1983, v roce 2022 dosáhla obratu přes 2,06 miliardy eur a v současné době zaměstnává více než 4000 zaměstnanců po celém světě.

Více informací Vám v případě zájmu poskytne:

Andrea Kavková / Marketing Specialist

cargo-partner ČR s.r.o.

E-mail: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Website | Trendletter

 

 

 

 

 

Kontakt
cargo-partner ČR s.r.o.
Mezinárodní poskytovatel logistických služeb
Aviatická 12/1048
160 08, PRAHA 6
Telefon: +420 235 002 626
E-mail: katerina.petrova@cargo-partner.com
http://www.cargo-partner.com



Kontaktní manažer: Ing. Andrea Kavkova
Email: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz