cargo-partner pokračuje v rozšiřování své sítě v Číně

V posledních měsících otevřela společnost cargo-partner nové kanceláře a sklady na strategických místech v Číně a pokračuje tak ve svém dlouhodobém růstu v této asijské ekonomické velmoci. Mezi nejvýznamnější projekty patří specializované centrum pro farmaceutický a zdravotnický průmysl v Šanghaji, sklad v Kantonu na jihu země a nové kanceláře v Nanjingu ve východní Číně a také v Chongqingu ve střední Číně.

Ve dnech 14. až 16. června 2023 se společnost cargo-partner zúčastnila se svým stánkem veletrhu "transport logistic" v Shanghai New International Expo Centre. Veletrh transport logistic s přibližně 400 vystavovateli a více než 21 500 návštěvníky na výstavní ploše 30 000 m² je důležitým místem setkávání firem z oblasti logistiky, dopravy, služeb, výroby, stravování a maloobchodu, kde si mohou vyměnit nejnovější poznatky a zkušenosti. cargo-partner využil tuto akci jako příležitost k prezentaci své rozsáhlé sítě po celé Číně, včetně nejnovějších přírůstků v Šanghaji, Guangzhou, Chongqingu a Nanjingu.

Luca Ferrara, CEO cargo-partner, komentoval nedávné rozšíření takto: "Čína jako dynamický a rychle rostoucí trh představuje pro skupinu cargo-partner obrovské příležitosti. Naše nové farmaceutické centrum v Šanghaji, nový sklad v Kantonu a nové kancelářské prostory v Čchung-čchingu a Nankingu jsou dalšími důležitými dílky skládačky naší sítě v Číně. Naše strategické rozhodnutí vybudovat silnou pozici v celé Číně dokonale zapadá do našich dlouhodobých cílů zlepšit efektivitu našich operací, posílit hlubší vztahy s našimi místními partnery, zákazníky a uvolnit nové příležitosti pro budoucí růst."

Šanghajské specializované centrum pro farmaceutický a zdravotnický průmysl

V březnu 2023 oznámila společnost cargo-partner otevření nového centra pro farmaceutický a zdravotnický průmysl v Šanghaji. Čína je jedním z hlavních světových výrobců farmaceutických a zdravotnických výrobků a zároveň stále významnějším spotřebitelským trhem pro tyto typy výrobků. Nové specializované centrum pro farmaceutický průmysl nyní slouží jako operační středisko pro vývozce a dovozce léčiv, kteří potřebují dopravní řešení v souladu s HDP. Odborníci společnosti cargo-partner zde mohou poskytovat nejen služby letecké a námořní přepravy s řízenou teplotou, ale také silniční přepravu s regulovanou teplotou na první a poslední míli.

Nový sklad v Kantonu

Kromě stávajících skladů společnosti cargo-partner v Šanghaji, Čcheng-tu, Kunshanu a Hongkongu s celkovou skladovou plochou 22 000 m² otevřel poskytovatel logistických služeb 1. března 2023 nový sklad v Kantonu. Kanton je důležitou logistickou branou v jižní Číně a smluvní logistika je jednou z hlavních oblastí strategie společnosti cargo-partner pro Čínu v roce 2023. V souladu s tím společnost cargo-partner nedávno otevřela svůj první sklad v Kantonu, jehož rozšíření je naplánováno na rok 2024, aby uspokojila silnou poptávku na trhu. Ačkoli většina zákazníků společnosti cargo-partner v Kantonu tvoří v současné době společnosti z oblasti špičkových technologií, místní tým plánuje v blízké budoucnosti rozšířit své kapacity v odvětví e-commerce, průmyslu a spotřebního zboží.

Rozšíření kanceláří v Čchung-čchingu

V dubnu 2023 společnost cargo-partner oslavila přestěhování své kanceláře v Čchung-čchingu do větších a modernějších prostor. Díky své ideální geografické poloze a rozvinuté infrastruktuře je Čchung-čching klíčovým dopravním a logistickým uzlem ve střední Číně. Jeho letiště patří mezi deset nejvýznamnějších v Číně z hlediska celoroční propustnosti a městský přístav je největší v oblasti horního toku řeky Jang-c'-ťiang. Spojení Čchung-čching-Duisburg je navíc základním kamenem rostoucí transeurasijské železniční sítě. Nová kancelář v Čchung-čchingu je jen jedním z aspektů strategické expanze společnosti cargo-partner a podpoří místní tým v poskytování služeb zákazníkům v celém regionu s celou řadou logistických řešení.

Nová kancelář zákaznického servisu v Nanjingu

Společnost cargo-partner nedávno otevřela novou kancelář zákaznického servisu a prodeje v Nanjingu, aby posílila svou místní síť. Nová kancelář je jednou z několika poboček společnosti cargo-partner v oblasti delty řeky Jang-c'-ťiang, kde poskytovatel logistických služeb nabízí širokou škálu služeb letecké, námořní a pozemní přepravy, smluvní logistiky a služeb s přidanou hodnotou. Nanjing je hlavní logistickou branou ve východní Číně, která se nachází na soutoku několika klíčových logistických uzlů, včetně mezinárodního letiště Nanjing Lukou, přístavu Nanjing a také důležitých železničních uzlů napojených na hlavní železniční sítě.

Od otevření první pobočky cargo-partner v Číně v roce 2004 tento poskytovatel mezinárodní dopravy a logistiky neustále rozšiřuje síť svých poboček a skladů. V současné době je společnost v Číně zastoupena 380 zaměstnanci v 16 pobočkách.

O společnosti cargo-partner

Společnost cargo-partner je soukromá firma střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie. Společnost nabízí komplexní portfolio letecké, námořní a pozemní přepravy a skladových řešení. S téměř 40-letými odbornými znalostmi v oblasti informačních technologií a optimalizace dodavatelského řetězce společnost navrhuje služby šité na míru pro širokou škálu průmyslových odvětví, aby vytvořila konkurenční výhody pro své zákazníky na celém světě. Společnost cargo-partner byla založena v roce 1983, v roce 2022 dosáhla obratu přes 2,06 miliardy eur a v současné době zaměstnává více než 4000 zaměstnanců po celém světě.

Více informací Vám v případě zájmu poskytne:

Andrea Kavková / Marketing Specialist

cargo-partner ČR s.r.o.

Website | Trendletter

 

 

Kontakt
cargo-partner ČR s.r.o.
Mezinárodní poskytovatel logistických služeb
Aviatická 12/1048
160 08, PRAHA 6
Telefon: +420 235 002 626
E-mail: katerina.petrova@cargo-partner.com
http://www.cargo-partner.com



Kontaktní manažer: Ing. Andrea Kavkova
Email: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz