Zažijte legendární hraní: objevte nové esportové monitory AGON PRO s HDR, HDMI 2.1 a 1 ms GtG

AOC, jedna z předních značek v oblasti herních monitorů[1] a IT příslušenství, se svou značkou AGON by AOC, nedávno oznámila novou kategorii produktů pro nejnáročnější a nejkonkurenceschopnější hráče a hráče esportu: AGON PRO. Nyní je řada rozšířena o dva další modely s výjimečnými specifikacemi: 80 cm (31,5”) AG324UX (4K při 144 Hz) s HDR400 a 68,6 cm (27”) AG274FZ (FHD při 260 Hz). Oba modely jsou vybaveny panelem IPS pro poutavé a živé barvy a nabízejí dobu odezvy 1 ms GtG pro mimořádně plynulý obraz bez duchů.

Legendy herní komunity konečně dostanou opravdu legendární výbavu. Aby legendy dosáhly vítězství na bojišti, nepřijímají žádné kompromisy a potřebují mít k dispozici vybavení nejvyšší úrovně. S novými modely AGON PRO, od značky AGON by AOC, zjistí profesionálové v oblasti esportu, profesionální streameři a nároční hráči, že tyto monitory žádné kompromisy neznají.

31,5” AG324UX nabízí oceněný (reddot design award) a ze 3stran bezrámový design. Jeho vysoce výkonný IPS panel s nativním rozlišením 4K (3840 x 2160) může dosáhnout obnovovací frekvence až 144 Hz (prostřednictvím DisplayPort 1.4 s DSC). Díky připojení HDMI 2.1 je monitor plně kompatibilní s konzolemi nové generace, které podporují 4K rozlišení při 120 Hz. Díky době odezvy 1 ms GtG a MPRT monitoru AG324UX, a díky kompatibilitě s AMD FreeSync Premium Pro a NVIDIA G-Sync, si hráči užijí rychlé hraní bez duchů a problémů, jako je trhání nebo zadrhávání obrazu. AG324UX nabízí vynikající barevnou paletu s 1,07 miliardami barev a pokrývá 99,8% plochu gamutu DCI-P3 a navíc podporuje DisplayHDR 400, které zaručí věrné snímky. Pro dokončení audiovizuálního zážitku nabízí monitor 8W stereo reproduktory s vylepšením DTS.

Tento velký 31,5“ displej, který se perfektně hodí pro streamovací komunitu, obsahuje konektor USB-C s výkonem 90 W pro použití s mobilními zařízeními a nabízí režim Picture-by-Picture, který umožňuje uživateli vytěžit maximum z tak velkého displeje. Díky periferním zařízením připojeným k 4portovému rozbočovači USB 3.2 tohoto monitoru a díky vestavěnému přepínači KVM mohou hráči pomocí jedné klávesnice a myši ovládat dva počítače současně (např. stolní počítač/notebook nebo streamovací počítač).

Aby uživatelé mohli předvést svůj jedinečný styl, nabízí monitor RGB osvětlení na přední i zadní straně a také projektor s logem AGON. Robustní stojan monitoru nabízí širokou škálu nastavení výšky, otočení a naklonění a funkci pivot pro optimální ergonomickou polohu. K průběžnému upravování nastavení obrazovky pro různé žánry mohou hráči pohodlně používat přiložený kabelový dálkový ovladač QuickSwitch nebo software G-Menu, zatímco OSD nabízí funkce specifické pro hraní, jako je Game Color (sytost), Shadow Control, Frame Counter a Dial Point (překrytí nitkovým křížem).

27” AG274FZ nabízí skvělé specifikace pro fanoušky FPS. Tento rychlý IPS panel s nativním rozlišením FHD (1920 x 1080) poskytuje obnovovací frekvenci 240 Hz (prostřednictvím DP 1.4), kterou lze přetaktovat na 260 Hz, a dobu odezvy 1 ms GtG. AG274FZ používá stejný oceněný design a je dodáván se stínovým štítem a stejným robustním a výškově nastavitelným stojanem. Uživatelsky přizpůsobitelné osvětlení RGB, QuickSwitch pro snadné nastavení OSD, dva 5W reproduktory se zvukem DTS a 4portový rozbočovač USB dále zvyšují použitelnost a univerzálnost tohoto modelu. Aby se eliminovalo zadrhávání a trhání obrazu podporuje monitor technologii Adaptive-Sync. Monitor pokrývá oblast 110,5% sRGB, pro výrazné přirozené barvy a podporuje DisplayHDR 400, pro vysoký dynamický rozsah.

Nejnovější modely AGON PRO jsou k dispozici od září 2021 za tyto doporučené koncové ceny: AG324UX – 29 429 Kč (1139 Eur) a AG274FZ – 12 629 Kč (489 Eur).

                                          

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q2

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz