Monitory Philips posilují v e-sportu Společnost MMD podepsala partnerství s FIFA týmem Team Vitality

Společnost MMD hlásí výraznou posilu na poli e-sportu. Monitory Philips se nově staly partnerem globální organizace Team Vitality. V rámci tohoto partnerství budou monitory Philips podporovat přední světový tým FIFA, jenž bude nově hrát výhradně na špičkové produktové řadě Philips Momentum. Monitory Philips budou na oficiálních dresech týmu a obě strany budou úzce spolupracovat také na poli online komunikace, obsahů a videí.

Řada monitorů Philips Momentum je navržena tak, aby dokázala nabídnout prvotřídní herní zážitek při hraní na konzolách a posunout samotnou hru Teamu Vitality na ještě vyšší úroveň. Partnerství se bude týkat ale také sdílení obsahů a vybavení V.Hive, nejmodernějšího e-sportového zázemí Team Vitality v srdci Paříže.

Team Vitality FIFA má ve svém středu jedny z největších talentů, které herní scéna nabízí, včetně Dylana „Dyla“ Gozuacika a Corentina „RocKy“ Chevreyho. E-sportové mužstvo trénuje dlouholetý člen týmu Vitality Brian „Brian“ Savary, který je bývalým profesionálním hráčem a zároveň trenérem francouzského národního týmu. Od svého založení v roce 2013 se Team Vitality vyvinul v globálně uznávanou značku s více než 40 hráči a je ověnčen řadou titulů a ocenění.

Jsme opravdu nadšeni, že můžeme spolupracovat s monitory Philips a vytvořit tak nejlepší konkurenční prostředí pro naše hráče FIFA. Je skvělé spolupracovat s partnerem, který může poskytnout našemu týmu špičkové vybavení pro hraní na nejvyšší úrovni. Team Vitality ve FIFA dosáhl v posledních letech mnoha úspěchů – a když míříme do roku 2021, je skvělé mít po svém boku partnera, jako je Philips Monitors,“ řekl Fabien „Neo“ Devide, prezident a spoluzakladatel Team Vitality.

Stefan Sommer, ředitel marketingu a řízení obchodu ve společnosti MMD pro Philips Monitors, pak doplňuje: „Monitory Philips splňují ty nejvyšší herní požadavky dnešní doby. Jsme přesvědčeni, že můžeme Team Vitality posunout ještě o krok dál a dosáhnout dalších úspěchů. Vybavením nejen hráčů Team Vitality FIFA, ale také zařízením V.Hive s monitory optimalizovanými pro konzolové hry z naší řady Philips Momentum můžeme zajistit vylepšené tréninkové prostředí.“

O Team Vitality

Team Vitality, globální organizace pro e-sport, se věnuje rozvoji dovedností a vychovávání nové generace prvotřídních hráčů e-sportu. Team Vitality, domov nejlepších světových hráčů soutěžících v sedmi hrách, je jedním z pouhých deseti týmů evropského mistrovství League of Legends, nejsledovanější evropské ligy v e-sportu. Team Vitality a její hráči, celosvětově uznávaná značka životního stylu a zábavy, mají více než 20 milionů sledujících napříč sociálními médii a mají přední partnery v oboru, včetně značek adidas a Orange.

Byl založený v roce 2013 Nicolasem Maurerem a Fabienem Devidem, má sídlo v srdci Paříže ve V.Hive, nejmodernějším veřejném esportovém komplexu, a jeho hráči trénují ve V.Performance, špičkovém zařízení v kultovním stadionu Stade de France. V roce 2020 se Team Vitality rozšířil do Asie a zahájil novou operační základnu v indickém Bombaji.

Zjistěte více na https://vitality.gg/en/ a sledujte Team Vitality na sociálních médiích:

Instagram: www.instagram.com/teamvitality

Facebook: www.facebook.com/teamvitality/

Twitter: www.twitter.com/TeamVitality

TikTok: www.tiktok.com/@teamvitality

Twitch: www.twitch.tv/team/vitality

YouTube: www.youtube.com/Team_Vitality

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

https://mmdmonitors.com/

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz