NOVÝ GASTRO KONCEPT V BRNĚ

NOVÝ GASTRONOMICKÝ KONCEPT - VÝČEP NA STOJÁKA V Brně byl v dubnu 20013 představen nový gastronomický koncept, první svého druhu, jehož pilotní vlaštovkou je Výčep Na stojáka na rohu ulic Běhounská a Jezuitská (v blízkosti Jakubského náměstí), kde byl oficiálně zahájen provoz 11.4.2013. Na stojáka do slova a do písmene, na místě totiž nenajdete ani jednu židli. Hlavní nabídku tvoří především pivo, a to menších pivovarů nebo malopivovarů, které se na výčepu neustále obměňuje. Koncept využívá nejmodernějších technologií, ale můžete se jím podívat zpět do starých časů 1. republiky. Doplňková nabídka je tvořena pikantními pochutinami k pivu, tzv. chálkami a samozřejmě nechybí nealko, káva čaj apod. To vše ve jménu dobrého piva a na stojáka! - řízná piva českých malopivovarů - pikantní chálky (pochutiny) k pivu - unikátní výčepní technologie - mimořádná péče o pivo - v prvorepublikovém stylu - moderní interiér s poctivým řemeslným zpracováním Provozující společností je společnost Nedaleko Gastro Group s.r.o. sídlící na Pekařské 4 v Brně. Do budoucna má v plánu ještě další provozy a další gastronomické koncepty. Jak a proč se rodil záměr konceptu. Záměr začal vznikat začátkem roku 2012 z potřeby dvou dlouholetých kamarádů. Během hovorů u piva o pivu se zrodil koncept nabídky piv menších pivovarů a malopivovarů, či speciálních piv. Pilířem záměru se přitom stal návrat k tradicím a odkaz na staré dobré časy 1. republiky. A proto VÝČEP, za 1. republiky to byly především pivovarské výčepy, kam se chodilo na pivo. A proto také NA STOJÁKA, protože nebylo nijak neobvyklé stavit se na pár piv, postát u výčepu, prohodit pár slov s výčepním, nebo se známými, či neznámými, nebo sám, prostě jen tak, nezávazně, a ať už s jídlem či bez jídla. Odkaz starých časů je přenášen také do kvality obsluhy, nabídky pochutin k pivu a v neposlední řadě do interiéru. Zároveň jsou však dostupné i všechny vymoženosti dnešní doby a dveře jsou otevřeny i pro ty, kteří pivu zatím nepřišli na chuť. V nabídce nechybí vína, nealko nápoje a dobrá káva. Náš záměr je jít s dobou, ale s malým ohlédnutím zpět. Další informace, např. i o aktuálních právě točených pivech nebo o obědové nabídce tvořené tradiční poctivou polévkou se salátem a pečivem lze nalézt na stránkách www.vycepnastojaka.cz. Pro potřebu dalších informací prosím kontaktujte: Jana Krátká marketing&sales manager Nedaleko Gastro Group s.r.o. Pekařská 4, 602 00 Brno, CZ Mobil: +420 605 94 54 24 Mail: jana.kratka@nggcz.cz

Kontakt
Nedaleko Gastro Group s.r.o.
Gastronomická společnost
Pekařská 4
602 00, Brno
Telefon: 605 945424
E-mail: jana.kratka@nggcz.cz
http://www.vycepnastojaka.cz



Kontaktní manažer: Jana Krátká
manažer
Email: jana.kratka@nggcz.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz