cargo-partner představuje nový letecký sběrný servis z Frankfurtu do Mexico City

Poskytovatel mezinárodní přepravy a logistiky rozšířil své služby letecké konsolidace spuštěním nové trasy spojující Frankfurt v Německu s Mexico City v Mexiku. Cílem tohoto strategického doplňku je řešit výzvy, kterým čelí evropští vývozci při zajišťování nákladově efektivních kapacit nákladní dopravy do Mexika uprostřed napjaté situace na trhu. S exportními vzdušnými bránami ve Frankfurtu, Vídni a Budapešti se společnost snaží nabízet flexibilní řešení.

Poptávka po spolehlivých a nákladově efektivních dopravních řešeních do Mexika prudce vzrostla, což vede ke stále nespolehlivějšímu trhu, pokud jde o sazby a služby. V reakci na to společnost cargo-partner přidala další linku do svého portfolia letecké konsolidace, která nabízí spolehlivé řešení, které zákazníkům pomůže zachovat integritu jejich dodavatelských řetězců.

Díky silné operativní přítomnosti v Mexiku trvající více než dva roky a specializovanému týmu 50 zaměstnanců se cargo-partner etabloval jako spolehlivý poskytovatel služeb pro širokou škálu průmyslových odvětví v regionu. Působení společnosti v Mexiku zahrnuje pobočky v Pueble a Mexico City, které nabízejí komplexní služby letecké, námořní a silniční přepravy, doplněné o door-to-door řešení a celní odbavení.

Door-to-door servis ze západní Evropy do Mexika

Nový sběrný letecký servis funguje mezi letištěm Frankfurt (FRA) a mezinárodním letištěm Felipe Ángelese (NLU) v Mexico City, čímž uspokojuje rostoucí poptávku přepravy ze západní Evropy do Mexika. Využitím své sítě kanceláří v Německu, Nizozemsku, Belgii, Polsku a České republice může cargo-partner usnadnit pre-carriage služby pro své zákazníky v regionu. Kromě toho místní kanceláře cargo-partner v Pueble a Mexico City umožňují bezproblémovou další distribuci v rámci Mexika.

Řešení šitá přímo na míru pro automobilový průmysl

Pro exportéry ve střední a východní Evropě může cargo-partner obsluhovat tuto destinaci i pravidelnými odlety z Budapešti, čímž doplňuje portfolio konsolidačních služeb spojujících Budapešť a Vídeň s různými destinacemi po celém světě. Sběrný servis pro leteckou přepravu do Mexico City je obzvlášť vhodný pro zákazníky v automobilovém průmyslu a uspokojuje potřeby prosperujícího mexického automobilového výrobního sektoru se specializovanými řešeními, jako je dodávka just-in-time.

Optimalizovaná struktura terminálů pro stabilitu a flexibilitu

Jo Feiks, Corporate Director Product Management Air Cargo v cargo-partner: „Vzhledem k současným výzvám na trhu čelí evropští vývozci překážkám při zajišťování nákladově efektivních kapacit nákladní dopravy do Mexika. S pevnými kapacitami, stabilními tranzitními časy a dlouhodobými sazbami naše nová služba letecké konsolidace z Frankfurtu do Mexico City zajišťuje pravidelné a spolehlivé služby v nepředvídatelných tržních podmínkách. Kromě toho naše evropská struktura leteckých exportních bran, kde Vídeň, Frankfurt a Budapešť slouží jako hlavní uzly, nám umožňuje nabízet flexibilní řešení pro uspokojení jedinečných potřeb každého zákazníka.”

Vzhledem k současné krizi v Rudém moři vzrostla i letecká přeprava z Evropy do Asie díky své schopnosti poskytovat stabilní služby navzdory nepředvídaným událostem. Kromě toho se sběrný servis Vídeň-Chicago od cargo-partner nadále těší vysokému zájmu.

O společnosti cargo-partner

Společnost cargo-partner je soukromá firma střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie. Společnost nabízí komplexní portfolio letecké, námořní a pozemní přepravy a skladových řešení. S téměř 40-letými odbornými znalostmi v oblasti informačních technologií a optimalizace dodavatelského řetězce společnost navrhuje služby šité na míru pro širokou škálu průmyslových odvětví, aby vytvořila konkurenční výhody pro své zákazníky na celém světě. Společnost cargo-partner byla založena v roce 1983, v roce 2022 dosáhla obratu přes 2,06 miliardy eur a v současné době zaměstnává více než 4000 zaměstnanců po celém světě.

 

Více informací Vám v případě zájmu poskytne:

Andrea Kavková | Marketing Specialist

cargo-partner ČR s.r.o.

Website | Trendletter

 

 

 

Kontakt
cargo-partner ČR s.r.o.
Mezinárodní poskytovatel logistických služeb
Aviatická 12/1048
160 08, PRAHA 6
Telefon: +420 235 002 626
E-mail: katerina.petrova@cargo-partner.com
http://www.cargo-partner.com



Kontaktní manažer: Ing. Andrea Kavkova
Email: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz