Vila ÉPOQUE, highlight luxusního developmentu definující nový standard bydlení 21. století, je nyní připraven přivítat své obyvatele

Praha 27. 9. 2023 Na pražské Bertramce, hned naproti slavné Winternitzově vile, nyní vystupuje jako symbol elegance a luxusu právě zkolaudovaná Vila ÉPOQUE. Se svou jedinečnou architekturou, vzrostlou zahradou od slavného Ateliéru Flera a dokonalými interiéry navrženými italským designovým gigantem, značkou Poliform, určuje nový standard exkluzivního rezidenčního bydlení. Tam, kde ostatní končí, Vila ÉPOQUE teprve začíná.

Interiéry, kterým vládne italský Poliform

Penthouse, stejně jako další čtyři byty, které se v projektu Vila ÉPOQUE nacházejí, dostali dokonalý interiér, který navrhli designéři italského brandu Poliform. Všechny byty jsou vybaveny kuchyňskými linkami a úložnými systémy od této legendární italské značky, která je v současné době leadrem ve svém oboru.

Každý z pěti bytů rozprostírající se po celém patře má vlastní styl. DECO – BELLE – FLEUR – HAUTE – GRAND je pět jmen, které tyto originální byty nesou. Všechny sdílí opulentní design, luxusní feeling a technologickou inovaci. U všech je kladen maximální fokus na soukromí i bezpečí rezidentů, kteří v nich najdou svůj domov.

Působivé propojení technologických inovací a přírody

Celý dům je zasazen do pohádkové vzrostlé zahrady s pergolou a stylovým sezením. Komfort i technologie nejvyšší kvality – vytápění a chlazení tepelnými čerpadly s 11 geotermálními vrty, rekuperace, chlazené stropy, zabezpečovací systém, nebo inteligentní domácnost. Kvalita jak samotné stavby, tak vybavení bytů a společných prostor daleko převyšuje standard, který nabízí ostatní developeři.  „Není to pouze o standardním vybavení, všechny byty i společné prostory jsou domyšlené do posledního detailu. Preciznost, se kterou developer přistoupil jak ke stavbě, tak k jejímu vybavení a dokončení okolní zeleně je nevídaná,“ popisuje Josef Paroulek, marketingový ředitel společnosti LEXXUS NORTON, která má exkluzivně Vilu ÉPOQUE v nabídce.

Ti, kteří dávají pojmu luxusní bydlení nový význam

Ideovým tvůrcem celého konceptu Vily ÉPOQUE je butiková developerská společnost All New Development manželů Petry a Jiřího Šaldových. Ve spolupráci s pražským architektonickým studiem under-construction architects vytvořili ve Vile ÉPOQUE 5 originálních bytů, do kterých vybrali ty nejlepší možné materiály, interiérové značky i moderní technologie. Velkoformátová okna jsou od prestižní rakouské značky JOSKO. Výrobcem vstupních dveří Vily ÉPOQUE je česká firma Termetal, která je autorizovaným zpracovatelem švýcarského ocelového systému Jansen a jeho prémiovým partnerem. Dveře od této firmy najdete v butiku Louis Vuitton v Pařížské i na budově Louis Vuitton Fondation v Paříži. Interiérové dveře dodává italská značka Rimadesio, kuchyně a šatny další italský brand Poliform. Propojení takto zvučných interiérových značek je něco, co v jiných českých developerských projektech nenajdete. Vila ÉPOQUE propojuje prostě jen to nejlepší, co je na trhu v současné době k dostání. To se potvrzuje také při výběru zahradního architekta, kterým je oceňovaný Ferdinand Leffler. Ten je podepsaný pod oslnivou podobou společné zahrady i soukromých teras.

Exkluzivním prodejcem Vily ÉPOQUE je renomovaná pražská realitní kancelář LEXXUS NORTON.

LEXXUS NORTON

Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu. Od roku 2018 jsme navíc ještě silnější. Tehdy se naším partnerem a poradcem stala mezinárodní společnost Savills, která patří k předním světovým realitním kancelářím s historií sahající až do roku 1855.

 

Kontakt
LEXXUS a.s.
Realitní kancelář - největší prodejce novostaveb v Praze
Panská 6
11000, Praha 1
Telefon: +420 221 111 999
E-mail: katerina.veckova@lexxus.cz
http://www.lexxus.cz



Kontaktní manažer: Kateřina Vecková
Marketing manager
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz