Moderní projekt Alfa Residence v pražských Stodůlkách je zkolaudovaný, realitní kancelář LEXXUS NORTON nabízí ke koupi poslední byty

Praha 13.9.2023 Projekt nadstandardního soukromého bydlení byl úspěšný od samého začátku. 40 % bytů se prodalo ještě před oficiálním zahájením stavby. Nyní má za sebou Alfa Residence kolaudaci a v prodeji je několik posledních bytových jednotek.

 

„V zásadě to není velké překvapení. Alfa Residence má skvělou polohu pouhou 1 minutu chůze od metra B Luka a je mimořádná také svým inovativním přístupem,“ říká Denisa Višňovská, partner společnosti LEXXUS NORTON, exkluzivního prodejce projektu. „Jednotlivcům i rodinám nabízí řadu nadstandardních výhod šitých na míru modernímu člověku. Ať to jsou parkovací stání s možností dobíjení elektromobilů, delivery boxy Blocks pro nepřetržitý příjem balíčků nebo prostor, který v bytě slouží jako pohodlná home office. “

 

Byty o dispozicích 1+kk až 3+kk jsou nápaditě řešené a prostorné, plochou se pohybují od 40 m2 do 92 m2. Přízemní byty mají předzahrádku s terasou, ostatní lodžii. Celá Alfa Residence má 10 pater s celkem 76 byty, ke každému náleží sklepní kóje. K dispozici jsou dva výtahy a podzemní parkoviště.

 

Za vznikem bytového projektu stojí developer Mint Investments. „V případě Alfa Residence se nám podařilo vytvořit ideální zázemí pro náročného moderního člověka – bude pro něj zároveň i chytrou investicí,“ vysvětluje Sebastien Dejanovski, partner skupiny Mint Investments. „Za výbornou spolupráci chceme poděkovat všem partnerům, kteří se na úspěchu Alfa Residence podíleli a podílejí – architekt a projektant A69 a AED, generální dodavatel GEMO, financující banka Česká spořitelna, exkluzivní prodejce LEXXUS NORTON a technický dozor BTF engineers. Velké díky patří v neposlední řadě také našemu Head of Project Management Michalu Křovákovi.“

 

Web projektu: Alfaresidence.cz

 

LEXXUS NORTON

Ve společnosti LEXXUS NORTON dobře víme, jak důležité je najít perfektní místo pro život. Hledání nového bydlení je velmi osobní záležitost plná důležitých rozhodnutí, při kterých oceníte pomoc i oporu.

Ať už si přejete byt na nejlepším místě v Praze, nebo sníte o domě či pozemku v jejím nejkrásnějším okolí. Ať už přemýšlíte o koupi, nebo vám víc vyhovuje pronájem. Nezáleží na tom, jak náročné máte požadavky a jak výjimečná jsou vaše přání. Jsme připraveni do detailů splnit všechny vaše sny.

Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. 

Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu.

Ať už bydlení vašich snů vypadá jakkoli, jsme tu proto, abychom proměnili sen ve skutečnost. Za každým domovem vidíme příběh. Již 30 let.

 

Kontakt
LEXXUS a.s.
Realitní kancelář - největší prodejce novostaveb v Praze
Panská 6
11000, Praha 1
Telefon: +420 221 111 999
E-mail: katerina.veckova@lexxus.cz
http://www.lexxus.cz



Kontaktní manažer: Kateřina Vecková
Marketing manager
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz