Pop-up výstava Františka Jungvirta v projektu VII. Dům, aneb jak se prodávají exkluzivní nemovitosti v roce 2023

Praha 13.6.2023 Když se prezentuje tak výjimečné rezidenční bydlení, jakým je projekt VII. Dům na Valdštejnském náměstí, je na místě vymyslet něco neobvyklého a zcela speciálního. Proto v jednom z dokončených bytů vznikla jednodenní pop-up výstava mladého designéra Františka Jungvirta.

„Trh s nemovitostmi se mění, a tak je potřeba hledat nové způsoby, jak prezentovat luxusní projekty a upozornit na jejich výjimečnost,“ říká Denisa Višňovská, obchodní ředitelka a partnerka realitní společnosti LEXXUS NORTON, které byl exkluzivně svěřen prodej bytů v projektu VII. Dům.

Exkluzivní místo si žádá exkluzivní akci

Právě to byl důvod, proč LEXXUS NORTON v jednom z dokončených bytů uspořádal jednodenní pop-up výstavu, kde se siluety skleněných váz Františka Jungvirta v set designu, vytvořeném pražským designovým studiem JINNE, potkaly s malbami malířky Lu Jindrak Skřivánkové.

Jemné pastelové tóny v odstínech růžové a zelené, které se objevovaly na Františkových vázách, plynule přecházely do pláten Lu a vznikla tak dokonalá symbióza tvarů i barev. Vybraní klienti společnosti LEXXUS NORTON, kteří byli na tuto neobvyklou a velmi výjimečnou akci pozvaní, si navíc mohli přímo s Františkem Jungvirtem během výstavy popovídat.

Jak zažít nové bydlení

„Na českém trhu působíme už více než 30 let, máme velmi širokou databázi klientů, a tak dobře víme, že co ohromilo ještě před pár lety, je dnes běžným standardem. Musíme tedy posouvat nejen naše služby, ale také způsob, jakým jednotlivá místa klientům prezentujeme. Pop-up výstava dokáže perfektně zachytit atmosféru i duši nového bydlení, klienti tak navíc mohou ve svém možná budoucím bytě strávit pár příjemných hodin, a i podle toho se rozhodnout, jak se tu cítí, a zjistit, jak by se jim tu žilo,“ popisuje záměr marketingový ředitel LEXXUS NORTON Josef Paroulek.

Byt, ve kterém se výstava konala, proto nepřipomínal strohou galerii, ale naopak útulné místo pro život zařízené ikonickými kousky současného českého designu. Nechybělo křesílko Cocon Lounge Chair od Masters & Masters, které navrhla Lucie Koldová, nebo lenoška od české firmy Polstrin z pera designérů Terezie Lexové a Štěpána Smetany, jež za tuto kolekci dokonce získali prestižní mezinárodní ocenění Red Dot 2023.

Unikát v srdci Malé Strany

Výstava sice byla jednodenní, ale rezidenční projekt VII. Dům je možné navštívit kdykoli po domluvě s některým z agentů exkluzivního prodejce projektu, společnosti LEXXUS NORTON, a prohlédnout si všechny zatím dokončené byty. Genius loci Malé Strany a spolupráce dvou renomovaných architektonických studií zde daly vzniknout bydlení, které v Praze nemá obdoby.

Historická budova na Valdštejnském náměstí prošla téměř uměleckou rekonstrukcí a nabízí celkem 17 bytů v místě obklopeném šlechtickými paláci, zahradami a měšťanskými domy. Široká je také nabídka jejich dispozic, od velikosti studia až po velkometrážní byt 4+kk, jediný v posledním podlaží domu. Budoucí majitelé se mohou každý den těšit z nádherných výhledů na Pražský hrad, jeho jižní zahrady, Katedrálu sv. Víta a na sousední Valdštejnský palác.

 

LEXXUS NORTON

Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu. Od roku 2018 jsme navíc ještě silnější. Tehdy se naším partnerem a poradcem stala mezinárodní společnost Savills, která patří k předním světovým realitním kancelářím s historií sahající až do roku 1855.

Kontakt
LEXXUS a.s.
Realitní kancelář - největší prodejce novostaveb v Praze
Panská 6
11000, Praha 1
Telefon: +420 221 111 999
E-mail: katerina.veckova@lexxus.cz
http://www.lexxus.cz



Kontaktní manažer: Kateřina Vecková
Marketing manager
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz