Nová úroveň pohodlí a produktivity: Monitory Philips vítají nové dokovací modely USB-C s webovou kamerou

Moderní profesionálové se snadno přizpůsobují novým technologiím. S ohledem na neustálé změny pracovních rytmů, prostorů a stylů uvádí společnost MMD, přední specialista na displeje a licenční partner pro monitory značky Philips, novou řadu modelů navržených tak, aby vyhovovaly těmto dynamickým potřebám. Monitory Philips 34B1U5600CH, 24B1U5301H a 27B1U5601H nabízejí širokou škálu funkcí, které zajišťují snadné videokonference, produktivitu a pohodlí na každém typu pracoviště, přičemž upřednostňují jednoduché připojení jedním kabelem a multitasking.

Klíčové vlastnosti

„Monitory Philips nabízejí profesionálním uživatelům vše, co potřebují k tomu, aby z každého pracovního dne vytěžili maximum. Modely 24B1U5301H, 27B1U5601H a 34B1U5600CH poskytují řadu robustních funkcí pro podporu maximální produktivity doma nebo v kanceláři a zároveň chrání pohodlí a pohodu uživatelů a nabízejí technologie pro zlepšení virtuální spolupráce a multitaskingu. Velký plus, který mnohé uklidní, je, že tyto modely nezatěžují životní prostředí,“ řekl Artem Khomenko, vedoucí produktového managementu společnosti MMD-Monitors & Displays.

Každodenní profesionální spojenec

Monitory Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H a 34B1U5600CH jsou navrženy tak, aby usnadnily každý úkol a poskytovaly jasné a živé obrázky a celkovou kvalitu obrazu, která potěší i ty nejnáročnější profesionály v oblasti CAD-CAM, 3D grafiky nebo fotografování. Všechny tři modely nabízejí ostrý obraz a extra široké pozorovacími úhly 178/178°, ať už díky IPS (modely 24” a 27”) nebo VA technologii (34” model). Modely 34B1U5600CH a 27B1U5601H nabízejí CrystalClear Quad HD pro poskytování jasných a živých obrázků, a kvalitu obrazu, která potěší i ty nejnáročnější profesionály v oblasti CAD-CAM, 3D grafiky nebo fotografování.

Na vysoké úrovni je konektivita a multitasking. Díky inovativní technologii, jako je USB-C dokování s jedním kabelem, je umožněn současný vysokorychlostní přenos dat, připojení k síti a nabíjení notebooku. Integrovaný MultiClient KVM přepínač zase umožňuje uživatelům ovládat dva samostatné počítače pomocí jediné sestavy monitor-klávesnice-myš a umožňuje jim přepínat mezi zdroji stisknutím tlačítka. DisplayPort-out je další funkcí, která zjednodušuje pracovní den tím, že uživatelům umožňuje zřetězení jejich pracovní stanice, a funguje s USB 3.2 pro rychlejší a kompletnější výstup pro periferní zařízení. Umístěny jsou na straně, čímž se minimalizuje změť kabelů.

Spolupráci, ať už osobní nebo virtuální, usnadňují všechny tři modely díky výbavě, jako je vestavěná 5MP webová kamera, mikrofon s potlačením hluku a reproduktory. Zatímco mikrofon a reproduktory zajišťují jasnou komunikaci, webová kamera chrání soukromí uživatelů prostřednictvím fyzického přepínače a je vybavena pokročilými senzory pro rychlé a bezpečné rozpoznání obličeje pomocí Windows HelloTM.

A protože dlouhé hodiny práce na počítači si mohou rychle vybrat svou daň, ať už pracujete z domova nebo z kanceláře, monitory Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H a 34B1U5600CH poskytují vizuální i ergonomický komfort v podobě naklápěcí, otočné a výškově nastavitelné základny. Certifikace TUV Eye Comfort zajišťuje snížení únavy očí. Modely jsou také vybaveny technologiemi PowerSensor (pro snížení nákladů na energii až o 80 %) a LightSensor (pro dokonalý jas s minimální spotřebou).

Ceny a dostupnosti

Monitory Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H a 34B1U5600CH budou dostupné od konce října za doporučené ceny 10756 Kč (439 Eur), 13451 Kč (549 Eur) a 18596 Kč (759 Eur).

 

Více informací o monitorech Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H a 34B1U5600CH:
https://www.philips.cz/c-p/24B1U5301H_00/business-monitor-lcd-monitor-s-dokem-usb-c
https://www.philips.cz/c-p/27B1U5601H_00/business-monitor-lcd-monitor-s-dokem-usb-c
https://www.philips.cz/c-p/34B1U5600CH_00/-

 

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz