Evnia - nová řada monitorů a příslušenství Philips, která přetváří pravidla hraní

Herní průmysl ušel dlouhou cestu. Od svého jednoduchého dvourozměrného debutu v 70. a 80. letech 20. století drželo hraní krok s rychlým vývojem digitální technologie a stalo se nejen formou zábavy, ale skutečně pohlcujícím smyslovým zážitkem s velkou přitažlivostí. Moderní hráči stále více očekávají značku, která odráží rozmanitost jejich vkusu a tužeb a zároveň respektuje jejich identitu. V této souvislosti společnost MMD, přední specialista na displeje a licenční partner pro monitory značky Philips, s potěšením oznamuje uvedení produktové řady Evnia na trh.

Jeden hlas pro všechny

Slovo Evnia (řecky: Εύνοια) se skládá z eu (dobrý) a nous (mysl), což doslova znamená „dobře mysli“ a „chytré myšlení“. Evnia se používá jako slovo k vyjádření zájmu o podporu a ochranu někoho nebo něčeho. Často se používá v kontextu štěstí. Každý může být hráčem a Evnia, věrná svému jménu, podporuje radost z hraní pro všechny.

Definice typického hráče je rozmanitější, než kdy dříve – nicméně stereotyp, že hraní je pouze pro teenagery, je stále normou. Vstřícná komunita vyžadovala značku, která by mohla obsáhnout každého hráče, aby se cítil skutečně součástí skupiny. Svým jedinečným designem se Evnia odlišuje od davu agresivních modelů založených pouze na speciálech, vrací radost a zábavu z hraní, přičemž emocionální výhody jsou obsaženy v jádru.

„Philips Monitors věří, že radost z hraní by měla být dostupná všem. Naším cílem pro Evnia je poskytnout dnešním hráčům v celé jejich rozmanitosti monitory a příslušenství, které potřebují k tomu, aby si z každé herní relace užili co nejvíce, ať už jde o výkon, grafiku nebo celkový uživatelský zážitek. Evnia, věrná svému jménu, povzbuzuje hráče, aby do svých relací přinesli své nejryzejší já a znovu se propojili s původním účelem hraní," řekla Xeni Bairaktari, vedoucí globálního marketingu a senior brand manažer EU ve společnosti MMD Monitors & Display.

Produktová řada Evnia odráží svou mantru: „Znovu objevte pravidla“. Daleko od známého herního stereotypu, Evnia dodává dokonalou směs svěžesti, prémiovosti a elegance. Z produktových řad s osvětlením Ambiglow si bere emocionální i technické přednosti. Sofistikovaný design se hodí do každého prostředí a je dokonalým doplňkem k vybavení salonku jak pro příležitostné hráče, tak i do vyladěných herních PC sestav.

 

 

První dostupný model: Philips Evnia 34M2C7600MV

Monitory Philips Evnia jsou splněným snem každého hráče. Stylový design této řady se bude hodit ke každému interiéru, zatímco její velkorysé displeje zvou hráče, aby se pustili do hry. První model Evnia, který byl uveden na trh, zakřivený monitor Philips Evnia 34M2C7600MV, zajišťuje téměř filmový zážitek s rozlišením UltraWide Quad HD 3440 x 1440 a HDR 1400. Mini-LED podsvícení monitoru s 1 152 zónami umožňuje lepší ovládání osvětlení a kontrastního poměru pro hlubší černou a jasnější bílou. Ambiglow přispívá k celkovému ponoření do hry. Vizuálnímu výkonu odpovídají jeho herní funkce a parametry – s obnovovací frekvencí 165 Hz, ultra nízkým vstupním zpožděním a Adaptive-Sync budou i ty nejakčnější hry vždy hladké a plynulé.

Pohodlí je pro monitory Philips vždy prioritou a řada Evnia není výjimkou. Philips Evnia 34M2C7600MV nabízí velkou flexibilitu s kompletní konektivitou portů USB-C, stejně jako KVM a výškově nastavitelný stojan HAS, aby se přizpůsobil preferencím uživatelů a zajistil herní sezení, které bude potěšením pro mysl i tělo.

Po uvedení tohoto monitoru na trh se produktová řada Evnia v budoucnu rozšíří o další výkonné modely: 42M2N8900 (42” OLED plochá obrazovka), 34M2C8600 (34” QD OLED zakřivená obrazovka) a 27M2C5500W (27” VA zakřivená obrazovka). Nabídku doplní inovativní a stylové příslušenství: dvě klávesnice (SPK8508 a SPK8708), dvě myši (SPK9508 a SPK9708), dvoje sluchátka (TAG5208 a TAG7208) a jedna podložka pod myš (SPL7508).

Přidejte se k nám v nové herní éře.

Cena a dostupnost

Monitor Philips Evnia 34M2C7600MV bude dostupný od prosince 2022 za doporučenou koncovou cenu 50 691 Kč (2069 Eur).

Monitory Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 a 27M2C5500W budou dostupné v polovině ledna. Ceny jsou 47 996 Kč (1 959 Eur), 45 301 Kč (1 849 Eur) a 14 186 Eur (579 Eur) . Veškeré příslušenství bude dostupné od června 2023.

 

 

Další informace o řadě Philips Evnia:
https://www.evnia.philips
 

 

 

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz