Porsche Design a AGON by AOC představili nový herní monitor PD27S Oceněný design v souladu s herními předpoklady

Exkluzivní lifestylová značka Porsche Design a AGON by AOC – jedna z předních značek v oblasti herních monitorů[1] a IT příslušenství – společně představili Porsche Design AOC AGON PRO PD27S, 68,6 cm/27palcový prémiový herní monitor s designem inspirovaným prvky sportovního vozu Porsche. PD27S s obnovovací frekvencí 165 Hz přetaktovanou na 170 Hz, dobou odezvy 1 ms Grey-to-Grey (GtG), certifikací DisplayHDR 400 a širokým barevným gamutem, je jednoduše herní monitor ekvivalentní sportovnímu vozu. PD27S kombinuje nápadný, čistý a funkční design s technologiemi na vysoké úrovni, čímž poskytuje uživateli uspokojení při jakékoli příležitosti, od každodenních úkolů až po použití související s podnikáním, zábavou a vysoce výkonným hraním.

 

„Právě rozšiřujeme naše portfolio, které jsme vytvořili s Porsche Design, o nový model. PD27S, který sdílí stejnou funkční a uměleckou designovou platformu jako PD32M, uvedený na trh začátkem tohoto roku, nabízí běžné herní funkce ve stylovém balení,” říká Stefan Sommer, Global Head of Marketing ve společnosti TPV.

 

„V návaznosti na úspěšné partnerství s prémiovou monitorovou značkou AGON by AOC, Porsche Design opět přináší do oblasti hraní design inspirovaný sportovními vozy. Porsche Design AOC AGON PRO PD27S obdržel v roce 2022 ocenění „iF Design Award 2022“ a „Red Dot Award: Product Design 2022“ a získal nejvyšší kritické uznání, přičemž výkon a úroveň technologických inovací jsou stejně působové jako design samotný,“ říká Roland Heiler, Chief Design Officer ve společnosti Porsche Design.

 

Oceněný design

PD27S sdílí dokonalý funkční design 32palcového PD32M představeného v dubnu. Model PD27S získal ocenění „iF Design Award 2022“ a „Red Dot Award: Product Design 2022“. Aby hráči mohli hrát při intenzivních a dlouhotrvajících herních relacích, musí se spolehnout na své pevné a robustní herní vybavení. Hlavním lákadlem modelu PD27S je stojan z pískovaného hliníku - s robustní a funkční konstrukcí a také jedinečným tvarem, který připomíná volant a paprsky kola sportovního vozu. Čistý, aerodynamický design modelu PD27S se vyznačuje zkosenými plochami na zadním krytu a bocích, v souladu s funkčním uspořádáním vnitřních komponent. Kovové vložky ze síťoviny – podobné sání vzduchového chlazení v autě – ukrývají reproduktory na levé a pravé straně zařízení. Tyto sekce jsou nepřímo podsvíceny přizpůsobitelným RGB osvětlením (Light FX) pro zvýšení dynamiky a lepší pohlcení. Díky ergonomickému stojanu nabízí PD27S možnost otáčení kolem osy (pivot), výškové nastavení až o 150 mm a také nastavení sklonu a natočení.

 

 

Úroveň umělecké techniky
Exkluzivní design PD27S je spojen s vynikajícími odbornými znalostmi expertů na dispeje  od značky AGON by AOC, aby poskytoval působivé funkce pro ambiciózní hráče. Porsche Design AOC AGON PRO PD27S je vybaven plochým IPS (AAS) panelem pro vysokou přesnost barev a široký barevný gamut. Díky působivé a živé reprodukci barev 10bitového IPS panelu pokrývá PD27S 95 procent gamutu DCI-P3 a 99 procent gamutu sRGB, což mu umožňuje vynikat ve všech úlohách kritických na barevné podání. Exploze barev na PD27S s certifikací DisplayHDR 400 je dále umocněna schopností displeje dekódovat a reprodukovat obsah s vysokým dynamickým rozsahem ve filmech, videích a hrách. Vše pro zobrazení maximálně věrného obrazu.

 

Díky svému ostrému rozlišení QHD (2560 x 1440) na 27palcové úhlopříčce má PD27S vysokou hustotu pixelů (109 ppi) a dokonale se tak hodí pro každodenní použití související s podnikáním. Rozlišení QHD je také primární volbou ambiciózních hráčů, aby snadno dosáhli vysokých snímkových frekvencí a zároveň ostrosti. Obnovovací frekvence 165 Hz / 170 Hz a doba odezvy 1 ms GtG zajišťují plynulý pohyb v rychlých hrách s prakticky nulovými duchy. Díky technologii Adaptive-Sync podporuje PD27S proměnnou obnovovací frekvenci, která eliminuje artefakty, jako je trhání a zadrhávání obrazu.

 

Pokročilý každodenní řidič

PD27S není jen herní monitor, ale také špičkový všestranný “pracant”. Díky 4portovému rozbočovači USB 3.2 lze rychle a snadno připojit externí zařízení, jako jsou klávesnice, myši nebo externí disky, čímž se sníží změť kabelů a každý stůl bude mít čisté a funkční uspořádání. Pro dotvoření audiovizuálního zážitku je PD27S vybaven dvěma 5W reproduktory vylepšenými o DTS, které poskytují čistý a bohatý zvuk.

 

Po spuštění přivítá monitor uživatele animovaným logem. Chce-li uživatel upravit různá nastavení, včetně barevných nebo herních režimů, tak má  k dispozici OSD menu, které má také jedinečný design. Monitor je dodáván s USB flash diskem, který obsahuje uživatelské příručky a související software.

 

Monitor Porsche Design AOC AGON PRO PD27S je nyní k dispozici v prodejnách Porsche Design, u specializovaných prodejců a online na www.porsche-design.com a také ve vybraných online obchodech za doporučenou koncovou cenu 12159 Kč (499 Eur).

 

O Porsche Design:

V roce 1963 vytvořil profesor Ferdinand Alexander Porsche jednu z nejznámějších designových společností současné historie: Porsche 911. Na základě své vize přenést principy a mýtus Porsche mimo automobilový svět vytvořil v roce 1972 exkluzivní značku životního stylu Porsche Design. Jeho filozofii a designový jazyk si dnes můžete prohlédnout ve všech produktech Porsche Design. Každý produkt značky Porsche Design znamená mimořádnou přesnost a dokonalost, může se pochlubit vysokou úrovní technologických inovací a kombinuje inteligentní funkčnost a puristickou eleganci. Produkty, které vytvořilo Studio F. A. Porsche v Rakousku, se prodávají po celém světě v prodejnách Porsche Design, luxusních obchodních domech, exkluzivních specializovaných prodejnách a oficiálním internetovém obchodě (www.porsche-design.com).

 

Pro vice informací navštivte www.porsche-design.com  

 

Novinky o Porsche Design najdete zde:

Facebook: https://www.facebook.com/porschedesign/

Instagram: www.instagram.com/PorscheDesign

 

 

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

 

 

Pro vice informací navštivte http://eu.aoc.com

 

Novinky o AOC najdete zde:

Facebook: www.facebook.com/aocgaming

Instagram: www.instagram.com/aocgaming

Twitter: www.twitter.com/aoc_gaming

 

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q4

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz