Pro stylové domácí kanceláře V5 znamená všestrannost a eleganci: Na trh přichází nejnovější řada monitorů USB-C společnosti AOC

AOC, specialista na displeje, hrdě oznamuje nové monitory řady V5, které jsou ideální pro domácí uživatele nebo studenty, kteří chtějí stylově upgradovat obrazovku své domácí kanceláře. Jedná se o ze tří stran bezrámečkové modely, které nabízejí tenký a elegantní design s minimálním půdorysem. Jsou vybaveny pokročilými funkcemi a parametry jako je USB-C konektivita s možností napájení výkonem až 65 W. Nové modely mají rozlišení Full HD a QHD a úhlopříčky obrazovky v rozsahu od 24”/60,4 cm (24V5C, 24V5CE), přes 27”/68,6 cm (27V5C, 27V5CE, Q27V5C) až po 31,5”/80 cm (Q32V5CE). Těchto prvních šest modelů řady V5 bude dostupných od července 2022.

 

 

Svěží design

Uživatelé, kteří často pracují z domova vědí, že pracovat s malou obrazovkou notebooku není zdravé ani pohodlné. Díky tomu se vyhrazený pracovní prostor s velkým monitorem a klávesnicí/myší stal základem mnoha domácností. Stylové domácí prostředí však trpí objemným monitorem a změtí kabelů, což ohrožuje jakýkoli design interiéru a aspekty pohody.

 

Nyní je zde řada V5, která oživí jakoukoli sestavu domácí kanceláře. Vzhled řady V5 je poutavý, ale zároveň ne příliš výstřední. Monitory jsou vyvedeny v černé barvě a mají ze tří stran bezokrajový design a velmi úzký spodní rámeček, navíc se super tenkou základnou (12,1 mm) s možností nastavení výšky o 130 mm, otáčením, naklápěním a pivotem (V5C), pro ergonomické použití při práci i zábavě. Další možností je jednodušší varianta pouze s funkcí naklápění (V5CE).

 

V jako univerzální

Hlavním rysem řady V5 je všestrannost: Všechny modely jsou vybaveny 4portovým rozbočovačem USB 3.2 a konektorem USB-C s výkonem 65 W. Studenti, kteří si berou své tablety/notebooky domů, nebo flexibilní uživatelé WFH, kteří si přinesou svůj notebook domů, aby mohli pokračovat v práci u svého stolu, mohou jednoduše připojit svá zařízení a rozšířit/zrcadlit svůj displej na své monitory pomocí jediného kabelu USB-C. Připojení USB-C bude také napájet/nabíjet připojené zařízení a současně přenášet signál  mezi zařízením a monitorem a navíc nabízet přístup k dalším zařízením na vestavěném USB rozbočovači.

 

Zvenku uhlazené, uvnitř nadupané

Důvěryhodná DNA odborných znalostí AOC v oblasti displejů je samozřejmě přítomna i v řadě V5. Široký gamut (se 120 % sRGB nebo vyšším, 90 % DCI-P3 nebo vyšším) a barevně přesné IPS (pro 24” a 27”) nebo VA panely (pro 32”) oživují obraz pomocí zářivých barev a živých přírodních odstínů. Jejich obnovovací frekvence 75 Hz převyšuje 60 Hz běžných kancelářských modelů, zatímco svižná doba odezvy 4 ms GtG a podpora AMD FreeSync činí řadu V5 životaschopnou i pro příležitostné herní seance mimo pracovní dobu. Vestavěné reproduktory (2x 3 W a 2x 5 W pro Q32V5CE) a konektor pro sluchátka doplňují výbavu splňující nároky na jakoukoli zábavu.

 

Kompaktní 24” modely 24V5C a 24V5CE, vybavené IPS panely s rozlišením Full HD (1920x1080), se snadno vejdou i na ten nejmenší stůl.

 

AOC nabízí také tři monitory s IPS panely ve velikosti 27”, Full HD modely 27V5C a 27V5CE nebo pak Q27V5C s rozlišením QHD (2560x1440). QHD na 27palcích je v současnosti nejlepší poměr velikosti obrazovky a rozlišení. Monitor Q27V5C přináší vynikající ostrost a jas a nabízí lepší vlastnosti obrazovky.

 

Největším modelem řady je Q32V5CE. Nabízí ze tří stran bezrámečkový 31,5” VA panel s rozlišením QHD (2560x1440). Q32V5CE pokrývá velké procento zorného pole uživatele pouze s malým půdorysem a vyhovuje uživatelům, kteří potřebují velkou plochu obrazovky na stísněném prostoru. Stojan Q32V5CE nabízí nastavení sklonu o -5°/23°, ale také podporuje možnost montáže VESA, stejně jako ostatní modely umožňující využití ramen pro uchycení monitoru. Díky VA panelu s působivým kontrastním poměrem 3000:1 se sledování filmů ze streamovacích služeb, případně občasné hraní her po práci, na tomto velkém displeji stane pro mnohé příjemnou zábavou.

 

Monitory AOC 24V5C, 24V5CE, 27V5C, 27V5CE, Q27V5C a Q32V5CE budou dostupné od července 2022 za níže uvedené doporučené koncové ceny:

 

 

24V5C: 6559 Kč (269 Eur)

24V5CE: 5829 Kč (239 Eur)

27V5C: 7289 Kč (299 Eur)

27V5CE: 6799 Kč (279 Eur)

Q27V5C: 9239 Kč (379 Eur)

Q32V5CE: 9719 Kč (399 Eur)

 

 

                                           

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz