Apartmány Hrdlička na Slapech: IMMO Building představuje vzorový apartmán a LEXXUS hlásí, že zbývají poslední 3 apartmány

V Apartmánech Hrdlička na Slapech je pro budoucí majitele nově připraven vzorový apartmán, už na toto léto a úplně bez starostí! Útulný design interiéru respektuje dovolenkový koncept celého projektu uprostřed krásné přírody. Hlavními znaky jsou lehkost a minimalismus při maximálním využití prostoru. Obytnou část doplňuje velkorysá terasa, která umožňuje výhled do zeleně a propojuje apartmán s okolím.

 

Na příjemný obytný prostor s pohovkou, stolkem a židlemi navazuje kuchyňský kout vybavený spotřebiči. Spací patro s manželskou postelí je přístupné po vnitřním schodišti. Koupelna je zařízena sprchovým koutem, umyvadlem, WC a otopným žebříkem. Dostatek úložného prostoru zajišťuje nábytek vyrobený na míru a především velká komora náležící k apartmánu. Příjemnou atmosféru dodávají celému apartmánu stylové dekorace a osvětlení, záclony a závěsy.

„Naším záměrem bylo vybudovat pro klienta útulné a zároveň funkční zázemí, kde nebude třeba dalších časových či finančních investic. Nový majitel si jen vyzvedne klíče a může si užívat. Věříme, že apartmán je také skvělou inspirací, jak lze tento atypický prostor zařídit“ uvádí Mgr. Iva Zedníčková z developerské společnosti IMMO Building.

 

Apartmány Hrdlička reprezentují trendy dnešní doby. Chalupaření 21. století už není o sekání trávníku, ale o svobodě, pohodlí a maximálním odpočinku. Komorní projekt zahrnuje 15 apartmánů s vlastní terasou nebo balkonem a dispozicemi 1+kk až 3+kk. Kompletní údržbu a provoz domu celoročně zajistí správce domu a majitelé apartmánů se tak nemusí o nic starat. Praha je jen 40 minut autem nebo 50 minut pravidelnou autobusovou linkou ze Smíchovského nádraží.

 

Poslední 3 apartmány k nastěhování toto léto

Se vzrůstající oblibou trávení volného času v Čechách a s blížící se letní sezónou je projekt Apartmány Hrdlička téměř vyprodán. Zbývají poslední tři apartmány k nastěhování už toto léto. Do standardů patří laminátové plovoucí podlahy v obytných částech a dlažba včetně sanity v koupelně a na WC.

Celý projekt klade důraz na maximální komfort. Parkování je zajištěno přímo před domem a majitelům bude k dispozici nadstandardní vybavení společných prostor:

Video o projektu najdete zde:  https://www.youtube.com/watch?v=M5jmancSiMA

„Apartmán na Slapech je ideální na celoroční bydlení. Výjimečné okolí a perfektní dostupnost do Prahy atraktivitu projektu výrazně zvyšují. Úspěšnost celého projektu podtrhuje enormní zájem o koupi. K dnešnímu dni zbývají v celém projektu poslední tři apartmány a my se těšíme na spokojené budoucí majitele,“ říká Denisa Višňovská, Partner LEXXUS.

Apartmány Hrdlička se rodí ze spolupráce trojice LEXXUS, IMMO Building jako investora a EVO invest jako generálního dodavatele. Tato spolupráce se již několikrát osvědčila, např. na čtyřech úspěšně dokončených bytových projektech v Praze.

Kontakt
LEXXUS a.s.
Realitní kancelář - největší prodejce novostaveb v Praze
Panská 6
11000, Praha 1
Telefon: +420 221 111 999
E-mail: katerina.veckova@lexxus.cz
http://www.lexxus.cz



Kontaktní manažer: Kateřina Vecková
Marketing manager
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz