cargo-partner otevírá první pobočku v Severní Makedonii

Mezinárodní poskytovatel přepravních a info-logistických služeb pokračuje v rozšiřování své sítě v Evropě a v březnu otevřel novou pobočku v Skopje, která doplňuje již existující terminály silniční přepravy a logistiky v Bulharsku a Srbsku.

cargo-partner zintenzivňuje svou expanzi napříč Evropou a přidává do své sítě další zemi. Pouze pár týdnů po otevření první kanceláře ve Velké Británii a ohlášení další expanze v Holandsku, posiluje poskytovatel logistiky svou síť v jihovýchodní Evropě o zastoupení v Skopje v Severní Makedonii. Tato nová kancelář nabízí cargo-partner komplexní škálu dopravních služeb letecké, námořní a silniční přepravy a spojuje zemi s její existující logistickou sítí v regionu jihovýchodní Evropy.

Stefan Krauter, CEO společnosti cargo-partner, o motivacích pro investici: "Na základě rostoucí poptávky našich zákazníků v tomto regionu, bylo otevření kanceláře v Skopje dalším přirozeným krokem v růstu naší společnosti. To dokonale doplňuje naše etablované terminály v Srbsku a Bulharsku a dále posiluje naši pozici v této části Evropy. "Společnost cargo-partner je zastoupena v Bulharsku od roku 2003 a v Srbsku od roku 2004. V roce 2018 společnost otevřela iLogistics centrum v Sofii s kapacitou 22 000 palet na celkové ploše 16 500 m². V Bělehradě poskytovatel logistiky v současnosti nabízí 8 000 m² úložného prostoru. Časté kamionové linky spojují tyto sklady s distribuční sítí cargo-partner ve střední a východní Evropě.

Stefan Krauter, který je přesvědčen o obchodním potenciálu tohoto regionu, dodává: "Nová kancelář v Skopje nám umožní lépe využít strategické postavení Severní Makedonie na Balkáně. Pokud jde o námořní zásilky, naši zákazníci těží z rychlého přístupu do Soluně, zatímco hustá silniční síť je ideálním základem pro distribuci po celé Evropě. Náš zkušený tým může poskytnout end-to-end řešení z jednoho zdroje, včetně hloubkové znalosti celních postupů pro zásilky do a z EU. "

cargo-partner tým v Skopje v současnosti nabízí pravidelné konsolidační servisy ze Skopje do Prištiny v Kosovu, Podgorice v Černé Hoře, Tirany v Albánii a Soluně v Řecku, jakož i mezi Severní Makedonií a Bulharskem. Ve spojení se svými logistickými centry v Sofii a Bělehradě poskytuje společnost komplexní distribuční řešení s úplným pokrytím regionu. Kromě toho cargo-partner v současnosti pracuje na zavedení pravidelných linek mezi Severním Makedonií a Tureckem, jakož i Rakouskem. Pro dopravní toky do severní Evropy to umožní krátké tranzitní časy prostřednictvím cargo-partner iLogistics centra ve Fischamendu, jakož i rychlou distribuci a úplnou konektivitu prostřednictvím evropského distribučního centra společnosti v nizozemském Roermondu.

O společnosti cargo-partner

cargo-partner je soukromá firma střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie. Společnost nabízí komplexní portfolio letecké, námořní a pozemní přepravy a skladových řešení. Díky dlouholetému působení na trhu přichází cargo-partner s řešením na míru pro různorodé portfolio zákazníků napříč odvětvími. Společnost cargo-partner byla založena v roce 1983, v roce 2020 obrat přesáhl jednu miliardu eur a na jejím úspěchu se podílelo 3150 zaměstnanců.

Více informací Vám v případě zájmu poskytne:

Marie Speigner / Public Relations

cargo-partner GmbH

Airportstrasse 9

2401 Fischamend, Rakousko

Tel.: +43 5 9888-11332

E-Mail: marie.speigner@cargo-partner.com, www.cargo-partner.com

 

 

 

Kontakt
cargo-partner ČR s.r.o.
Mezinárodní poskytovatel logistických služeb
Aviatická 12/1048
160 08, PRAHA 6
Telefon: +420 235 002 626
E-mail: katerina.petrova@cargo-partner.com
http://www.cargo-partner.com



Kontaktní manažer: Ing. Andrea Kavkova
Email: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz