Společnost cargo-partner vytváří v chicagském skladu komplexní e-fulfillmentové řešení pro mezinárodního výrobce nápojů

Poskytovatel dopravy a informační logistiky implementoval ve svém iLogistickém centru v Chicagu vysoce efektivní řešení e-fulfillmentu pro rostoucího mezinárodního klienta z odvětví výroby nápojů. Speciálnímu účelu přizpůsobený nástroj Multi-Order Picking zajišťuje rychlé zpracování online objednávek, zatímco integrace s internetovým obchodem zákazníka založeným na platformě Shopify poskytuje koncovým spotřebitelům úplnou transparentnost.

Segment elektronického obchodu rychle roste již mnoho let a společnost cargo-partner v této oblasti neustále rozšiřuje své portfolio inovativních řešení. Poskytovatel logistiky nabízí online prodejcům obsáhlou paletu logistických služeb pro zefektivnění všech aspektů, od importu a exportu přes krátkodobé a dlouhodobé skladování až po balíkové zásilky a skladovací služby s přidanou hodnotou.

V listopadu 2020 se na společnost cargo-partner obrátila úspěšná evropská společnost z odvětví výroby nápojů, která v oblasti elektronického obchodu rychle roste. Společnost hledala poskytovatele logistiky, jenž by pomohl rozšířit její obchodní aktivity v USA. Zákazník si za své distribuční centrum vybral chicagské iLogistické centrum společnosti cargo-partner, a to na základě centrálního umístění skladu, moderního vybavení a komplexního portfolia služeb e-fulfillmentu.

Zahájení spolupráce s 500 objednávkami denně

Zákazník pro začátek předpokládal 500 nebo více objednávek denně, přičemž do konce prvního čtvrtletí roku 2021 se očekává zdvojnásobení objemu. Brzy bylo zřejmé, že takové objemy objednávek budou vyžadovat vysoce efektivní řešení zpracování objednávek elektronického obchodu. Společnost cargo-partner se proto rozhodla upgradovat pro nového zákazníka svůj vlastní systém hromadného vychystávání objednávek, multi-order picking (MOP). „Modul Multi-Order Picking“, navržený IT týmem společnosti cargo-partner jako součást systému řízení skladu společnosti (WMS), zjednodušuje proces vychystávání a udržuje jej odděleně od balení.

Systémem vedené vychystávací trasy

Se systémem Multi-Order Picking společnosti cargo-partner je více objednávek k expedici sloučeno do jedné vychystávací trasy. Objednávky lze konsolidovat podle způsobu přepravy, úrovně služeb, doručovacích adres, hmotnosti a dalších faktorů potřebných k tomu, aby byly speciální požadavky klienta zapracovány již vychystávači. Pracovníci skladu používají vozík s několika zásobníky, přičemž každý zásobník odpovídá jedné objednávce k expedici. Skladník je naváděn skenerem od jedné pozice objednávky ke druhé a vestavěný kontrolní mechanismus automaticky zabraňuje naskenování vychystané položky do nesprávné krabice.

Automatizovaný e-fulfillment se Shopify

Za účelem další automatizace a zefektivnění procesu fulfillmentu nastavil IT tým společnosti cargo‑partner API připojení k internetovému obchodu zákazníka založenému na platformě Shopify. Společnost cargo‑partner nyní přijímá objednávky přímo z internetového obchodu zákazníka, zatímco zákazník má prospěch z automatizovaného potvrzování objednávek a sledování v reálném čase. API dále zajišťuje, že online prodejce má vždy přístup k aktuálním informacím o zbývajících zásobách, přičemž dostupnost zásob je reportována zpět do Shopify až na úroveň jednotlivých položek.

Integrace přepravce balíkových zásilek přes SPOT

Zákazník také využívá SPOT, platformu pro správu dodavatelského řetězce společnosti cargo‑partner, a její „modul pro balíky“. SPOT je integrována se všemi hlavními přepravci balíkových zásilek po celém světě, přičemž další služby vnitrostátních balíkových přepravců jsou průběžně přidávány. Nejenže se tím zpřístupňuje zasílání informací o sledování v reálném čase zpět do internetového obchodu zákazníka, ale umožňuje to také inteligentní výběr přepravce balíkových zásilek na základě požadované úrovně zásilkových služeb.

Výhody pro on-line prodejce

Pan Juraj Hric, provozní ředitel společnosti cargo-partner ve Spojených státech, je nadšený z úspěšného výsledku: „Speciální verze našeho modulu Multi-Order Picking nám pomohla nejen zefektivnit naše skladové operace, ale také poskytnout našim zákazníkům ještě rychlejší a efektivnější služby. Jsme rádi, že můžeme našemu novému klientovi nabídnout komplexní fulfillmentové řešení pro jeho online podnikání, které mu umožňuje plně se soustředit na marketing a efektivnější prodej jeho produktů. Po úspěšném rozšíření našeho modulu MOP si jsme jisti, že z našeho neustále rostoucího portfolia služeb bude mít prospěch mnohem více zákazníků ze segmentu elektronického obchodu.“

Společnost cargo-partner je v USA zastoupena od roku 2001 a dnes má přibližně 100 zaměstnanců ve svých kancelářích v Chicagu, Clarksville (Tennessee), Los Angeles, New Yorku, Salt Lake City, St. Louis a Atlantě. Společnost provozuje dva moderní sklady, a to v Chicagu ve státě Illinois a v Clarksville ve státě Tennessee, každý se skladovou plochou o rozloze 14 000 m2 (150 000 čtverečních stop).

Vídeň, 17. března 2021

O společnosti cargo-partner

cargo-partner je soukromá firma střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie. Společnost nabízí komplexní portfolio letecké, námořní a pozemní přepravy a skladových řešení. Díky dlouholetému působení na trhu přichází cargo-partner s řešením na míru pro různorodé portfolio zákazníků napříč odvětvími. Společnost cargo-partner byla založena v roce 1983, v roce 2020 obrat přesáhl jednu miliardu eur a na jejím úspěchu se podílelo 3150 zaměstnanců.

Více informací Vám v případě zájmu poskytne:

Marie Speigner / Public Relations

cargo-partner GmbH

Airportstrasse 9

2401 Fischamend, Rakousko

Tel.: +43 5 9888-11332

E-Mail: marie.speigner@cargo-partner.com, www.cargo-partner.com

 

 

 

 

Kontakt
cargo-partner ČR s.r.o.
Mezinárodní poskytovatel logistických služeb
Aviatická 12/1048
160 08, PRAHA 6
Telefon: +420 235 002 626
E-mail: katerina.petrova@cargo-partner.com
http://www.cargo-partner.com



Kontaktní manažer: Ing. Andrea Kavkova
Email: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz