Polovina apartmánů Hrdlička je prodána, hlásí LEXXUS

Apartmány Hrdlička na Slapech slaví úspěch. Komorní projekt 15 apartmánů uprostřed krásné přírody s perfektní dostupností do Prahy je již z 50 % vyprodán. Stavba je ve finální fázi dokončovacích prací a apartmány budou k nastěhování už na léto 2021.

Dovolená v Česku nebo celoroční bydlení v přírodě?

Možné je oboje.

Covid pozměnil priority, pracovní návyky i možnosti. Homeoffice je trend, který dnes nabízí většina zaměstnavatelů a denní přítomnost v kanceláři se stává minulostí.

Díky rostoucí kvalitě služeb, krásné přírodě, památkám a širokému sportovnímu vyžití začíná Česko konkurovat zahraničním destinacím, i v pozitivním smyslu bez opatření omezujících cestování. Češi tak tráví dovolenou zase doma. Apartmány Hrdlička na Slapech jsou od Prahy 40 minut autem a pravidelná autobusová linka vás tam doveze za 50 minut.

Komorní projekt Hrdlička nabízí 15 apartmánů s dispozicemi 1+kk až 3+kk a jeden vyhlídkový apartmán. Každý má vlastní terasu a 1 parkovací místo hned u domu. V rámci společných prostor je k dispozici sauna s relaxační místností, společná pračka a sušička a úložné prostory na kola. Apartmány Hrdlička jsou koncipovány jako dovolenkové bydlení, ale zároveň umožňují celoroční užívání. Kompletní údržbu a provoz domu řeší třetí osoba a majitelé apartmánů tak mají jedinou starost, jak nejlépe strávit svůj čas.

Právě v těchto dnech bylo doplněno vybavení pro venkovní posezení a příští týden bude instalována sauna. Developer IMMO Buidling také zareagoval na poptávku klientů po možnosti kotvit loď a jedno kotviště pro Hrdličku je již zajištěno.

„Celoroční byt na Slapech je ideál. Dovolenou máte kdykoliv a váš homeoffice začíná plaváním, projížďkou nebo kávou na terase s výhledem do lesa. Perfektní dostupnost do Prahy a lokalita atraktivitu projektu výrazně zvyšují. Apartmány Hrdlička je pro naše makléře srdcová záležitost,“ říká Denisa Višňovská, partnerka LEXXUS.

Apartmány Hrdlička jsou dalším projektem IMMO Building a EVO invest jako generálního dodavatele, na kterém spolupracuje LEXXUS. Tato spolupráce se již osvědčila ve třech úspěšných bytových projektech v Praze.

 

O firmě LEXXUS

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich prodejcem za realitní kancelář v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky.

Součástí realitní kanceláře LEXXUS je také značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí. www.lexxus.cz

LEXXUS se rovněž specializuje na consultingové služby spojené s přípravou developerských projektů - posouzení celkové koncepce projektu, návrh bytového mixu, standardu vybavení a prodejních cen za účelem maximalizace zisku developera.

 

Kontakt
LEXXUS a.s.
Realitní kancelář - největší prodejce novostaveb v Praze
Panská 6
11000, Praha 1
Telefon: +420 221 111 999
E-mail: katerina.veckova@lexxus.cz
http://www.lexxus.cz



Kontaktní manažer: Kateřina Vecková
Marketing manager
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz