Byty Dolní Počernice nabízí nízkoenergetické moderní bydlení. Čeká vás pohodlný život v přívětivé lokalitě na okraji Prahy

Developerský projekt Byty Dolní Počernice najdete v ulici Za Luhem, na Praze 9. Dolní Počernice leží na okraji města směrem na Kolín. Zdejší obyvatelé mohou využívat řadu odpočinkových zón určených k vycházkám a relaxaci. Nepochybně jde o velkou výhodu, kterou v naší metropoli nelze považovat za samozřejmost. Charakteristickým rysem obytného komplexu je především velmi moderní architektura a dnes již nezbytný nízkoenergetický standard. Hledáte kvalitní novostavbu na okraji Prahy? Možná si vyberete z více než padesáti bytů, které zde v rámci tohoto projektu vybudovala renomovaná společnost Sekyra Group.

Byty Dolní Počernice jsou postaveny v nízkoenergetickém standardu

Projekt byl od začátku koncipován jako nízkoenergetické bydlení, které svým majitelům ušetří nemalé prostředky na výdajích za topení. Je pochopitelné, že každý solidní developer věnuje neustálou pozornost novým trendům ve stavebnictví, aby mohl nabídnout to nejlepší. Nejinak tomu bylo i v tomto případě. Nízkoenergetického standardu bylo dosaženo jednak použitím oken s trojskly a také zvýšenou dimenzí tepelných izolací všech obvodových konstrukcí. Společnost Sekyra Group, která se na tuzemském realitním trhu pohybuje už více než 20 let, je v tomto ohledu zárukou kvality. Důkazem jsou desítky úspěšně realizovaných developerských projektů.

Šest budov plynule navazuje na původní zástavbu

Projekt je souborem šesti budov plynule navazujících na okolní zástavbu. Leží severovýchodně od středu Dolních Počernic, poblíž zdejšího rybníku. Celkově je zde 53 bytů rozmanitých velikostí a dispozic. V žádné z budov jich přitom nenajdete víc než 10. Všechny v té nejvyšší kvalitě. Nechybí podzemní garáže, ve kterých je parkovací stání pro každého, kdo si některou z bytových jednotek zakoupí. A co zmiňované dispozice a podlahová plocha?

Základní údaje

CELKOVÝ POČET BYTŮ

53

DISPOZICE

1+kk, 3+kk, 4+kk

PODLAHOVÁ PLOCHA

48 – 103 m2

VYBAVENÍ

standardní

Bohatý společenský život a občanská vybavenost

V současné době se v Praze stále nedaří uspokojit poptávku po bydlení. Vázne bytová výstavba, kterou chtělo ke zlepšení situace přispět samo hlavní město, a podobných projektů, které by byly tak kvalitní jako komplex Byty Dolní Počernice, se na realitním trhu objevuje jen málo. Projekt je o to zajímavější, že jeho obyvatelé mají vše potřebné hezky po ruce.

V nejbližším okolí najdete mateřskou i základní školu. Je zde pošta, několik poboček bankovních domů, restaurace, bary a kavárny. Nakoupit můžete v mnoha obchodech a nechybí zde ani knihovna. Z větších nákupních středisek je nejblíže centrum Černý Most v ulici Chlumecká, kde jsou soustředěny firmy jako Globus, drogerie DM, XXXLUTZ, ZOOT, lékárna BENU, TOMMY HILFIGER a mnoho dalších. V Počernicích budete mít postaráno také o zábavu. Využívat můžete celou řadu sportovišť a také lokalit určených k odpočinku. Nedávno vybudovaný přírodní amfiteátr a také kulturní centrum slouží k pořádání nejrůznějších společenských akcí. Za všechny jmenujme Dětský den, Vynášení Morany, Lampionový průvod nebo Vítání léta.

Jak je to s dopravou?

O dopravní spojení se v této části Prahy bát rozhodně nemusíte. K dispozici vám bude několik autobusových linek MHD a také vlak. Zastávky jsou od bytového komplexu vzdáleny vždy jen několik minut chůze. Autobusy jezdí takto:

 

Dolní Počernice, to jsou i kulturní památky

Kostel Nanebevzetí Panny Marie je nejstarší památkou, na kterou zde můžete narazit. Stojí zde už zhruba osm století. Rozhodně musíme jmenovat také areál zdejšího zámku. Počernický zámek je tvořen dvěma budovami a vznikl v roce 1780 přestavbou původní středověké tvrze. Nachází se přímo u Počernického rybníka, který je s rozlohou necelých 20 ha největším v Praze. Dalšími památkami jsou socha sv. Vavřince nebo Mariánský sloup.

Sportovci si přijdou na své

V Dolních Počernicích funguje několik sportovních oddílů. Fotbalový oddíl, který má ve svém kádru mimo jiných i borce z Afriky, oddíly sálové kopané, basketbalu a volejbalu. Pokud jste milovníky koní, můžete navštívit jezdecký oddíl Počin V Ráji. Co stojí rozhodně za zmínku, je rozsáhlá síť cyklistických tras. Na své si přijdou také milovníci rybolovu a dlouhých procházek přírodou. Navštívit lze Xaverovský háj nebo přírodní rezervaci V Pískovně, což jsou místa k odpočinku jako stvořená.

Moderní bydlení v příjemné lokalitě

Jestliže hledáte moderní bydlení v příjemné a klidné lokalitě Prahy, měli byste se do Dolních Počernic zajet podívat. Podobně kvalitních projektů, které by byly s ohledem na nejbližší okolí tak citlivě umístěny, v naší metropoli najdete jen velmi málo.

Chystáte se koupit velký byt nebo by vám stačila i garsonka? A musí to být v našem hlavním městě nebo přichází v úvahu také Středočeský kraj?

 

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz