Porsche Design a AOC oznamují partnerství Leadeři v designu a gamingu uvádějí na trh výjimečné herní monitory

Praha, 13. října 2020 – Porsche Design a AOC uzavřely partnerství, které kombinuje sofistikovanou a funkční filozofii designu Porsche Design s nejmodernějšími technologiemi displejů AOC. Společně uvedou na trh výjimečné herní monitory, vyvinuté pro hráče, kteří hledají nejvyšší výkon, a přitom dávají pozor na progresivní, přesto stylový vzhled jejich herní stanice. První herní monitor Porsche Design AOC AGON bude představen na podzim roku 2020.

 

Značka Porsche Design je synonymem pro exkluzivitu a životní styl. Jsou známé dokonalostí každého detailu, protože filozofií společnosti v oblasti designu je optimalizace formy a funkce, stejně jako objevování nových a inovativních řešení. AOC je dceřinou společností TPV Technology, největšího výrobce LCD monitorů na světě. Díky svým vynikajícím, vysoce výkonným a jedinečným herním displejům z her AOC Gaming a prémiovým produktům AGON si AOC drží pozici jedničky na globálním trhu s herními monitory.

 

Spolupráce obou společností a jejich odborností dává šanci vzniknout skutečně mimořádným produktům, které chtějí posouvat hranice v designu i funkčnosti. Vůbec první herní monitor Porsche Design a AOC bude uveden celosvětově na podzim letošního roku. Díky tomuto strategickému partnerství vstupuje Porsche Design do rychle se rozvíjejícího segmentu trhu - celosvětový objem herních monitorů 144 Hz a více meziročně vzrostl o 76 %. Spolupráce nabízí exkluzivní přístup ke značce životního stylu zejména pro mladou a rychle rostoucí komunitu hráčů po celém světě. Monitory, které se inspirují v zavedené historii motoristického sportu, jsou perfektním přechodem od sportu na silnici ke „sportu“ v obývacím pokoji. Pro AOC to bude stylový doplněk k jejich široké historii designových produktů, tentokrát v rámci herního portfolia.

 

„Porsche Design nabízí exkluzivní řadu produktů spotřební elektroniky a hry jsou jedním z nejrychleji rostoucích trhů v tomto odvětví. Herní monitory přesně zapadají do našeho portfolia technicky inspirovaných produktů životního stylu a jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s tak silným a dobře zavedeným partnerem, jako je AOC, jednou z předních světových značek na trhu s monitory,“ říká Jan Becker, CEO společnosti Porsche De-sign.

 

„Jsme mimořádně hrdí a nadšení ze spolupráce s tak fantastickým partnerem, jako je Porsche Design. Jejich designové dědictví jde ruku v ruce s naší nejmodernější technologií monitorů. Společně věříme, že díky našim úžasným a zcela jedinečným monitorům můžeme hráčům po celém světě poskytnout bezkonkurenční herní zážitky,“ dodává Nico Vernieuwe, SVP Branded Business ve společnosti TPV Technology.

 

Další novinky o připravovaných monitorech z řady Porsche Design budou uveřejněny v nejbližší době.

 

O Porsche Design:

 

V roce 1963 vytvořil profesor Ferdinand Alexander Porsche jednu z nejznámějších designových společností současné historie: Porsche 911. Na základě své vize přenést principy a mýtus Porsche mimo automobilový svět vytvořil v roce 1972 exkluzivní značku životního stylu Porsche Design. Jeho filozofii a designový jazyk si dnes můžete prohlédnout ve všech produktech Porsche Design. Každý produkt značky Porsche Design znamená mimořádnou přesnost a dokonalost, může se pochlubit vysokou úrovní technologických inovací a kombinuje inteligentní funkčnost a puristickou eleganci. Produkty designované společností Studio F. A. Porsche v Rakousku se prodávají po celém světě ve více než 130 prodejnách Porsche Design, špičkových obchodních domech, exkluzivních specializovaných prodejnách a oficiálním internetovém obchodě (www.porsche-design.com).

 

Více informací naleznete na www.porsche-design.com

 

Pravidelné aktualizace Porsche Design:

Facebook: www.facebook.com/PorscheDesign

Instagram: www.instagram.com/PorscheDesign

Twitter: www.twitter.com/PorscheDesign

For more information please visit www.porsche-design.com  

 

 

 

 

O AOC:

AOC je jednou z předních světových značek na trhu s monitory a displeji. Vysoce kvalitní, prvotřídní služby, atraktivní design a ekologicky šetrné, ergonomické a inovativní produkty za konkurenceschopné ceny jsou důvodem, proč stále více zákazníků, rozhodovatelů i distribučních partnerů důvěřuje AOC. AOC nabízí displeje, které vyhovují všem typům uživatelů, ať už pro profesionální, domácí, zábavní nebo herní použití. AOC je dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD monitorů na světě.

http://eu.aoc.com

 

Další informace naleznete na adrese http://eu.aoc.com

 

Pravidelné aktualizace AOC:

Facebook: www.facebook.com/aocgaming

Instagram: www.instagram.com/aocgaming

Twitter: www.twitter.com/aoc_gaming

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz