Philips rozšiřuje portfolio svých monitorů o řadu E Line určenou pro PC hry

MMD, přední světový hráč v oblasti displejů a licenční partner monitorů značky Philips, uvádí na trh novou řadu E Line, určenou zejména pro mladší uživatele. Nabízí totiž skvělé vlastnosti pro všechny, kdo chtějí moderní design a výkon určený pro studium, práci či hraní počítačových her.

Vzhledem ke konstantnímu a působivému růstu celého herního průmyslu přichází značka Philips s inovativními a výkonnými produkty, které přesně splňují požadavky dnešní mladé generace. Všechny monitory z této řady byly navrženy tak, aby dokázaly zajistit maximálně plynulý zážitek při jakékoli činnosti. Stejné parametry má také design, který dokonale ladí s jakýmkoli interiérem.

„Náš vstup do segmentu PC gamingu nám umožňuje neustále vylepšovat naši prémiovou nabídku, která si získá zákazníky nejen svou kvalitou či nejlepšími funkcemi, ale také díky svému designu a konceptu,“ uvedl Stefan Sommer, který zastává pozici Director Marketing & Business Management pro Evropu u společností AOC International Europe a MMD Monitors & Displays. „Tento důležitý krok jsme udělali proto, abychom naplnili očekávání našich zákazníků, kdy mladí lidé chtějí, aby jeden produkt vyhovoval všem úkolům. Od studia, přes sledování filmů až po hraní her – a přitom nepřekračoval stanovený rozpočet. Generace mileniálů se navíc zaměřuje i na vzhled a inovativní funkce. Naše nová řada odpovídá oběma požadavkům,“ dodává Stefan Sommer.

Prvními monitory z řady E Line jsou Philips 242E1GAJ (s úhlopříčkou 23,8“ / 60,5 cm) a Philips 272E1GAJ (27“ / 68,6 cm).

Celý balíček

Monitory Philips 242E1GAJ i Philips 272E1GAJ jsou vybaveny 16:9 Full HD displejem pro detailní obraz a VA LED displeji, které nabízejí mimořádně široký pozorovací úhel 178°/178° stupňů. Potěší i celkový design, který je po třech stranách bez rámů a poskytuje tak pocit ještě většího displeje. To vše dohromady zajišťuje skvělou vizualizaci standardních kancelářských aplikací, ale zároveň splňuje nároky i pro náročné grafické aplikace, procházení webu, fotografie, filmy a hraní her. Pro ještě dokonalejší zážitky jsou nové monitory 24” a 27” vybaveny dvojicí vysoce kvalitních stereofonních reproduktorů zabudovaných do zobrazovacího zařízení.

Více možností zábavy

Řada E poskytuje plynulý zážitek prostřednictvím obnovovacích frekvencí 144 Hz, které překreslí obraz obrazovky až 144x za sekundu, což je 2,4krát rychleji než u standardního displeje. Tak rychle reagující monitor je při hrách zásadní - poskytuje celou řadu kritických obrazů na obrazovce a ukazuje pohyb nepřítele v ultra plynulém pohybu, což usnadňuje správné cílení. Rychlá odezva 1 ms (MPRT – Motion Picture Response Time) navíc účinně eliminuje rozmazávání pohybu a poskytuje ostřejší a přesnější obraz, který vylepšuje váš herní zážitek. Monitor Philips 242E1GAJ je obohacen o technologii AMD FreeSync™ Premium.

Aby byl zážitek ještě lepší, nové herní displeje Philips obsahují rychle přístupné OSD vyladěné pro hráče, které nabízí několik režimů pro lepší podporu a prožívání výzev, kterým na obrazovce čelí. To umožňuje uživatelům vždy získat nejlepší herní zážitek se svými monitory, které se nyní mohou ještě více přizpůsobit samotné hře.

Na obrazu záleží

Herní monitory produktové řady E jsou vybaveny technologií Ultra Wide-Color, která poskytuje širší spektrum barev pro brilantnější obraz a přináší multimediální zábavu a vyšší produktivitu. Díky funkci SmartContrast, která dokáže analyzovat zobrazovaný obsah, monitory automaticky upravují barvy a řídí intenzitu podsvícení. Řada E je také vybavena technologií Flicker-Free pro pohodlnější sledování a režimem LowBlue pro lepší produktivitu.

Monitory Philips 242E1GAJ a Philips 272E1GAJ budou k dispozici od poloviny října za doporučenou koncovou cenu ve výši 4790 Kč (179 €) a 5860 Kč (219 €).

---

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.cz/c-m-so/monitory

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz