3D modelování na klíč: V Sharplayers zhmotní vaše představy

Sharplayers je známý startup na poli 3D tisku. Víte však, že vaše prototypy či produkty vám ve firmě nejen vytisknou, ale dokážou pro vás na klíč provést 3D modelování a zhmotnit tak váš produktový design?

3D modelování či D3 design vás nemusí brzdit

Řada lidí si umí skvěle představit veškeré technologické benefity, které 3D tisk přinesl. Problémem však je, že ne všichni jsme zkušení designéři ovládající techniky 3D modelování. Zhmotnit tak naše představy musí profesionálové. Týkat se nás to nemusí jen při tvorbě designu či v technicky oborech, ale mnohdy v umělecké sféře a v soukromí. V Sharplayers jsou připraveni konzultovat s vámi možnosti, které máte, i kompletní 3D modelování připravit zcela na klíč. Včetně následného vytištění produktu technologií 3D tisku.

Zhmotněte své vize

Nechte si vytvořit 3D modely od profesionálů. Ať již jde o váš inovativní produktový design, či technické řešení pro váš produkt, který opravujete nebo renovujete. Každá myšlenka teď získá konkrétní podobu, každý výkres se promění v přesný 3D model. Díky tomu lze jakoukoliv vizi, pokud jde třeba o produktový design, prezentovat již v podobě zhmotněného modelu, a nejen jako vizi na papíře.

Rychlá nabídka je samozřejmostí

Určitě vás zajímá, kolik bude 3D modelování stát. Když do Sharplayers pošlete požadavek na kalkulaci, již do třech hodin ji dostanete zpátky. Čím lépe své požadavky a představy popíšete, tím může být tato kalkulace provedena detailněji a rovněž přesněji. Nebojte se proto rozepsat do detailů a vše co nejpřesněji specifikovat.

S návrhem kalkulace nedostanete jenom cenovou nabídku. Její součástí je rovněž časový harmonogram pro její provedení a konkrétní termín dodání hotového 3D modelu.

Od Sharplayers nejspíš dostanete i pár doplňujících otázek, díky kterým si ve firmě udělají ještě detailnější představu o vašich požadavcích, potřebách a finálním výsledku, který má vzniknout. O konstrukční činnost a 3D modelování se pak však již kompletně postarají přímo v Sharplayers.

Během celého procesu 3D modelování jste se Sharplayers neustále v kontaktu. Firma si ověří, jestli je výsledný 3D model v pořádku, pokud ano, získáte hotový produktový design na základě svého zadání. Firma vám pak ráda zajistí rovněž výrobu prototypu pomocí 3D tisku, případně, pokud je pro to produkt vhodným, i jeho 3D tisk v malých až středně velkých sériích.

Úspěch 3D tisku začíná u správného 3D modelování

Pouze dokonalé 3D modelování je zárukou přesného 3D tisku. I z tohoto důvodu tomu vám v Sharplayers nabízí vždy úvodní konzultaci zdarma. Firma už do třech hodin vyhotoví kalkulaci zakázky a na klíč, pak velice rychle konstrukční CAD i samotný 3D model. Sharplayers je startup s nadstandardními a profesionálními službami, které vás překvapí rychlostí, komplexností i svojí kvalitou. Ve firmě nabízí své služby jako výborný poměr cena/výkon, rychlé jsou termíny a při jejich nedodržení máte dokonce záruku vrácení peněz.

Sharplayers není jen specialista na technologii 3D tisku, ale jde o odborníky na technické modelování. V Sharplayers jsou schopni navrhnout komplexní sestavy různých zařízení a strojů, včetně zajištění kompletního průmyslového designu. Firma do podoby vytištěného 3D modelu zhmotní nejen dodané 3D soubory, ale i 2D výkresy, skici či fotografie.

O společnosti Sharplayers

Sharplayers je startup, který nejenže popularizuje 3D tisk u nás, ale současně zhmotňuje vize designérů, konstruktérů i různých amatérů. Firma nabízí 3D modelování, výrobu prototypů, ale především samotný zakázkový 3D tisk. Tiskne se z různých typů plastů, a to od jednoho kusu až po tisícikusové série. 3D tisk nachází uplatnění v průmyslu, ve zdravotnictví, v architektuře, ve vzdělávání, v zábavě, ve šperkařství a fashion designu, v průmyslovém a uměleckém designu i v reklamě.

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz