Produktivita a komfort ukryté v eco-friendly designu MMD představuje monitor Philips 243B1

Praha, 18. února 2020 – MMD, přední světový hráč v oblasti displejů a licenční partner monitorů značky Philips, představuje nový LCD monitor Philips 243B1 s úhlopříčkou 60,5 centimetrů. Monitor je vybaven rozlišením Full HD (1920 x 1080), dokovací technologií USB-C, připojením HDMI a mnoha funkcemi a technologiemi pro optimální pohodlí a produktivitu.

Novinka ale potěší také fanoušky ekologie. Splňuje přísné environmentální normy, jako jsou ENERGY STAR, EPEAT nebo TCO, a zároveň je vybavena PowerSensorem, který dokáže ušetřit až 80 % nákladů na energie.

Jednodušší, než kdy předtím

Philips 234B1 nabízí jednoduché dokování pomocí kabelu USB-C. Uživatelům tak stačí připojit notebook pomocí jediného tenkého oboustranného kabelu, aby si mohli užívat zabezpečeného vysokorychlostního přenosu dat USB 3.2 a sledovat videa ve Full HD kvalitě i při napájení notebooku.

Komfort, pohodlí a připojení

Philips 234B1 je navržen tak, aby poskytoval uživatelům dokonalý komfort. Je vybaven technologií proti blikání (tzv. Flicker-free) a režimem LowBlue, jenž chrání před namáháním očí. Samozřejmostí je také plně nastavitelná SmartErgoBase, kterou lze otočit a natavit pro zajištění pohodlné ergonomie. O snadnou konektivitu se pak stará široké spektrum možností připojení – DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP, RJ45 a dalších.

Zeleně smýšlející monitor

Philips 243B1 splňuje četné environmentální normy a certifikace, jako jsou EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge a RoHS. Vestavěný PowerSensor automaticky detekuje přítomnost uživatele a na základě toho upravuje jas monitoru, což vede k delší životnosti monitoru a úsporám energie až o 80 %. Monitor je navíc vybaven zařízením LightSensor, jež automaticky upravuje jas obrazu podle světelných podmínek v místnosti, a také vypínačem (Zero Power Switch), který zajišťuje nulovou spotřebu energie. Philips 243B1, dodávaný ve 100% recyklovatelných obalových materiálech je zcela bez škodlivých látek, jako je rtuť, olovo a PVC / BFR.

 

Pohodlný, promyšlený a ekologický monitor Philips 243B1, bude k dispozici od března 2020 za doporučenou koncovou cenu 6889 Kč (269 Eur).

---

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založena v roce 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz