Evropská premiéra hned třech nových herních monitorů AOC proběhne na gamescom 2019

Praha, 19. srpna 2019 – Společnost AOC na letošním festivalu gamescom 2019, který proběhne od 20. do 24. srpna v německém Kolíně nad Rýnem, představí své široké portfolio herních monitorů, včetně nejnovějších kousků ze série G2. Společný stánek monitorů značek AOC a Philips o celkové rozloze 102 m2 s označením A-080 najdou zájemci v hale 10.1.

Nový level

Mezi všemi představovanými špičkovými herními monitory AOC na letošním festivalu gamescom budou definitivně hlavními hvězdami ve své evropské premiéře hned tři nové herní modely AOC série G2. První dva modely s označením 24G2U (24”), 27G2U (27”) nabízejí obnovovací frekvenci 144 Hz, dobu odezvy 1 ms MPRT, Full-HD rozlišení (1920 x 1080 bodů) a technologii AMD FreeSync pro nejlepší herní zážitek, třetí zakřivený model CQ27G2 (27”) pak nabízí rozlišení QHD tedy 2560 x 1440 bodů.

Herní monitor G27G2U, 27“ 144 Hz z nové série AOC G2

Nabídka, která nenechává žádnou touhu nenaplněnou

Na letošní akci, na svém stánku, AOC návštěvníkům dokáže, že má vhodný monitor pro jakoukoli hru. K vyzkoušení bude připravena jak zakřivená vlajková loď, AOC AGON AG273QCG, tak také monitory optimalizované pro závodní, akční nebo FPS hry jako jsou 27" VA model AGON AG273QCX, 27” FreeSync QHD monitor AGON AG271QX nebo 27” monitor AGON AG272FCX6 s technologií FreeSync a obnovovacími frekvencemi v rozmezí od 144 až po 165 Hz. A pro naprosté hardcore hráče bude připravený model AGON AG251FZ s 250Hz panelem. Pro ty, kteří se rádi ztrácí v propracovaných a rozsáhlých virtuálních světech bude připraven zakřivený velikán 35” AGON AG352UCG6 vybavený technologií G-Sync a WQHD rozlišením. Fanoušci herního týmu G2 Esports boudou mít možnost vyzkoušet 24,5” 144Hz model G2590PX/G2 s G2 Esports brandingem.

 

Pro konzolové hráče připravuje partnerská společnost Philips ukázku toho nejlepšího, co je na trhu monitorů pro konzolové hráče k dispozici. 

Zábava a setkání

AOC a Philips představí své produkty v hale 10.1 na stánku A-080. Na stánku bude vyhrazen prostor pro G2 Esports tým, kde mohou fanoušci potkat Lothara a Orba a stejně tak celý Rainbow Six Siege tým. Navíc AOC pozvalo zástupce organizace Hertha BSC Esports a jako překvapení je připraven významný host z německé influencer scény. Na stánku si tak mohou fanoušci udělat zajímavé selfíčko, získat autogram nebo zápasit se svými hrdiny v zábavných hrách přímo na připravené stagi.

Pro média

Od 20. do 22. srpna se můžou novináři osobně potkat se zástupci značek AOC a Philips v byznys sekci GIBL (Games Industry Business Lounge) v hale 2.2, B69, místnost 11 a 12.

Další informace o programu na:

https://www.facebook.com/AOCGaming

https://twitter.com/AOC_Gaming

 

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz