AOC představilo nový ergonomický 4K monitor U2790PQU pro profesionály

Praha, 27. června 2019 – Společnost AOC rozšířila svou oceňovanou produktovou řadu 90, která je určena pro profesionály. Nový 27" U2790PQU nabízí 4K rozlišení (3840x2160 bodů) a hustotu bodů 163 ppi. Pro maximálně živý obraz využívá monitor AOC U2790PQU moderní IPS panel s 10bitovou hloubkou barev. Jeho šedý design, ze tří stran bezrámečkové provedení panelu, špičkové technické specifikace a ergonomické funkce, dělají z tohoto monitoru ideální řešení pro všechny náročné zákazníky a profesionály. 
 

 


AOC U2790PQU

Ultra HD, nebo jednoduše 4K rozlišeni (3840x2160 bodů), pomalu ale jistě nahrazuje v současnosti nejrozšířenější Full HD a QHD monitory. Nový model řady 90 ocení především tvůrci obsahu, video editoři, digitální umělci, ale stejně tak všichni, kteří musí pracovat s rozsáhlými tabulkami nebo dokumenty. Ostrost obrazu a přesné detaily, díky 4K rozlišení v kombinaci s 10bitovou hloubkou barev na moderním IPS panelu, dělají z modelu U2790PQU perfektní volbu pro tyto a mnohé další aplikace.

 

Všechny monitory AOC řady 90 nabízejí jedinečný design broušeného železa, čímž se odlišují od nejrozšířenějšího černého provedení a U2790PQU tento trend následuje. 27” úhlopříčka v kombinaci s téměř bezrámečkovým designem vytváří velkou pracovní plochu, při velice kompaktních rozměrech. Navíc se skvěle hodí i pro více monitorová řešení.


Mnoho profesionálů a náročných zákazníků tráví před monitorem hodně času. Proto má AOC perfektní řešení, aby tento čas byl maximálně pohodlný. Ergonomický stojan disponuje pivotem, umožňuje výškové nastavení až o 130 mm, otáčení (-45°/+45°) a náklon (-3,5°/+1,5°). Navíc je model U2790PQU vybaven Low Blue modem, který redukuje krátké vlny modrého světla, které jsou škodlivé pro oči a pomáhá tak snižovat jejich únavu.

 

Monitor vyhojuje všem normám, jako jsou EnergyStar, EPEAT Silver a TCO 6. U2790PQU je tak moderním, energeticky úsporným řešením i pro běžné kanceláře.

 

Nový model U2790PQU nabízí rovněž široké možnosti připojení. Uživatelé mají k dispozici po jednom HDMI 2.0 a HDMI 1.4 portu a DisplayPort 1.2. Využít také mohou zabudovaný 2portový USB 3.0 hub. Monitor má i zabudované stereo reproduktory a nabízí konektor pro sluchátka.

 

Model U2790PQU bude k dispozici v průběhu července 2019 za doporučenou koncovou cenu 8 979 Kč (349 Eur).


O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz