<h2>Instalace protislunečních, tepelně-izolačních, bezpečnostních a privátních fólií </h2>

Po celý rok se vyskytují slunečné dny, teplé a zářivé slunce v létě, ostré odrazy slunce od sněhu v zimě. Dívat se do slunce není zdraví prospěšné. Je třeba se tedy chránit.

Přímá ochrana je jasná, koupíte si sluneční brýle. Ale co v autě, když brýle zrovna zapomente doma? Nebo v kancelářích, školách případně velkých firemních provozech.

Ochrana proti slunci

Nejčastější ochranou, kterou lidé požadují je ochrana proti slunečnímu svitu a následně tedy i proti teplu. Vedlejším efektem pak bývá útlum slunečního záření a vytvoření částečného soukromí. Protisluneční fólie, instalované na vnitřní stranu skel, dokáží vytvořit soukromí, ovšem pokud mají fungovat současně i proti teplu, je nutno je instalovat na externí stranu skel.

Příkladem je tady akce z poslední větší aplikace na  brněnské Vaňkovce, kdy od konce září 2015 je na střešních oknech instalováno 575m2 protisluneční externí folie M35 XT Fusion od firmy Sun-pro z Brna.

Také v Národním divadle v Brně bylo zaměstnancům na jižní a západní straně budovy silné světlo a teplo nepříjemné a tedy v květnu 2015 byla provedena instalace 131m2 protisluneční externí folie NF40CH XT Fusion.

Ochrana proti horku v létě a chladu v zimě

Jste-li pracovník ve velké moderní kancelářské budově, tak jistě máte na opláštění většinou sklo, které má mnohdy velký formát. Uvnitř takové budovy je jistě klimatizace, ale co ti lidé, kteří sedí u oken a ještě k tomu na jižní straně? Tam klimatizace moc nepomůže, spíše lidé nastydnou a sluneční tlak od přímého slunce u velkých oken je velmi nepříjemný. Snižuje tak pracovní výkon, pohodlí při práci, únavu očí, atd.

Pro účely, kdy není možno z nějakého důvodu instalovat protisluneční folii externí, je možno alternativně instalovat folie termoizolační ( tepelně - izolační). Tyto folie snižují příjemně ostré sluneční paprsky a v zimě současně omezují úniky tepla skrze velké okenní plochy. Instalaci v Brně v budově České spořitelny byla provedena firmou Sunpro v dubnu 2015 na 315m2 skel této budovy. Jednalo se o folii POWER 70 NSN Fusion.
Pracovníky České spořitelny tak laicky řečeno folie v létě chladí, v zimě hřeje.

Bezpečnostní fólie na sklo

Před zloději a nenechavci ochrání majetek a zboží ve výkladech, RD a bytech nejlépe pasivní přepážka, a tou je certifikovaná bezpečnostní folie od firmy Fusion. To aby pak  nenastala situace …..jeden vezme kámen, hodí do okna, a je vymalováno a vše pryč. Folie chrání i proti účinkům tlakové vlny a velmi zpomaluje šíření požáru.

Bezpečnostní fólie je průhledná, čirá a obsahuje velmi vysoký filtr proti účinkům UV záření (99%). Povrch folie je odolný proti běžnému mechanickému i chemickému poškození.

V Brně si tak nechalo zabezpečit okenní plochy hned několik desítek firem,státních úřadů, institucí jako např.  

Mezi nimi i fa IMOS, kde bylo instalováno 75m2 bezpečnostní folie SMC AX.

 Ochrana řidičů a pasažérů v autech

Jednou z nejvíce vídanou a známou fólií je protisluneční fólie na sklech aut. Aplikací známou spíše pod pojmem tzv. tónování autoskel. Zákazník si může vybrat při aplikaci z vícero druhů barev i odstínů folií. K dispozici více jak 50 druhů folií, včetně bezpečnostních, které se instalují pouze na boční skla vozidel. Skla se z vozu nedemontují a za pár hodin je vše hotovo.

Ochrana laku automobilové karoserie

Jedna z mála všeobecně známých a viditelných věcí na laku vašeho automobilového miláčka je externí ochrana – polep čirou ochrannou bezpečnostní folií. Ta zabrání poškození laku vozu, světlometů i mlhovek. Po aplikaci je folie téměř neviditelná. Tato folie chrání především před odletujícími kamínky, vandaly na parkovištích, sprejery,agresivními výkaly ptáků, …atd.

Tónování skel

U předních bočních skel (u řidiče a spolujezdce) nesmí celková propustnost světla přesáhnout 70%. Skla za řidičem nejsou již limitována propustností světla, tudíž je možno při dodržení postupu (nalepení atestové známky a vydání certifikátu) nalepit na skla za řidičem jakoukoliv tmavost folie.

Největší referencí z roku 2015 je Policie ČR, kde byly v roce 2015 nainstalovány automobilové tónovací folie na 488 nových automobilů ŠKODA Octavia. Byla použita velmi oblíbená folie HP 20 Suntek. (obdoba HPCH 20 Fusion). Velké množství řidičů jistě tyto auta potká.

Kontakt na montáž a prodej

Sun-Pro
Jindřich Staveník
Hybešova 40,
602 00 Brno
tel: 603 360 423

Kontakt
Propagace firem, s.r.o.
Reklamní agentura, tradiční i netradiční formy reklamy, firemní akce, degustační balíčky, dárkové zboží.
Dukelská třída 74
61400, Brno
Telefon: +420 603 900 201
E-mail: ilja@propagace-firem.cz
http://www.propagace-firem.cz



Kontaktní manažer: Ilja Hynek
Jednatel firmy
Email: jednatel@propagace-firem.cz
Telefon: +420 603 900 201

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz