<h2 align="center">Bazén na zahradu - rodinná porada</h2>

Místo na bazén jste vybrali téměř ihned, zahrada je rozlehlá. Ovocné stromy jsou v řadě po krajích, rajčata pěstujete s okurkami v zadní části. Pozemek je v mírném svahu, můžete si tedy dovolit téměř cokoli. Teď jde ale o rychlost, skončilo jaro a léto se pomalu rozbíhá. Děti by chtěly bazén nejraději zítra a manželka zase přidává opatrné „Kolik to – bazén na zahradu-  bude stát?“ Ty ses zbláznil!“

Opatrně ji vysvětlíte výhody bazénu pro děti i Vás jako dospělé. A večer ji prozradíte, co se bude dít v bazénu v noci, protože plánujete středně velký bazén na celoroční koupání a sportovní plavání v tekoucí vodě. Žena nemůže mít námitek. Základní rozhodnutí je hotovo, rodina schválila bazén jak pro rekreaci – děti, tak k erotickým hrátkám, manželka a můžete se do plánování a výběru pustit společně.

 

 

Bazén, schváleno. Ale z jakého materiálu?

Bazény prodává kde kdo, ale jaký typ bazénu a na jak dlouho, to je otázka, která rozhodne o vše dalším dění a zábavě či starostech. Děti chtějí bazén ihned a doufají ve velký nafukovací bazén, protože to je přeci ihned a rychle. Tak proč jim to nesplnit a nebýt ten SUPER táta ještě dnes?

Nafukovací bazén je ke koupi okamžitě, životnost závisí na dětech. O bazénech z folie se dětem raději nezmiňujte, jsou dražší, ale je to dost práce o ničem a výsledek nebude takový, jaký jste si zadali ve své hlavě. Dále tu máme možnost laminátových a plastových bazénů. To už jsou projekty, blížící se Vašim představám.

Pak je tu taky ta možnost možno nechat si postavit betonový bazén, což je skvělé, ale vy chcete jen středně velký rodinný bazén a část plaveckého stadionu, takže tuto myšlenku na betonový bazén se budete snažit telepaticky poslat na obecní úřad, aby zvážili pořízení velkého bazénu pro celou obec.

No a hlavou se mihne i myšlenka na nerezový bazén, ale zase Vás „trkne“ myšlenka „přeci tady nebudu mít komerční lázně“ Ano, na chvilku Vám hlavou proběhne obrázek krásných slečen v řadě stojících na masáž a následnou koupel ve studené vodě ve Vaší nerezové nádrži a Vy jako majitel lázní…  Ale to je jenom myšlenka, kterou ihned zavrhnete a začnete plánovat rodinný bazén do všech detailů. Lázně jsou přeci ve městě.

 

 

Nafukovací bazén pro děti hned

Jenže Vy víte, že nafukovací bazén není na celý rok a hlavně máte pořád v hlavě myšlenku na svou ženu v plavkách, a později i bez – plavek. Tedy potřebujete pořádný bazén z materiálu, který vydří dostatečně dlouho, navíc bude funkční i v zimě, takže bude třeba zastřešit a půjde o investici v řádu desetitisíců, možná i víc.

Ale budete jej mít na zahradě třeba 50 let. Jen vybrat ten vhodný materiál v poměru k ceně a požadavkům na rodinný bazén. Ale víte, že děti nerady čekají, takže sednete do auta a zajedete koupit nafukovací bazén do nejbližší prodejny Mountfield. Děti vezmete sebou, samozřejmě.

Vyberte bazén na část sezóny, kruhový o průměru 3-4 metry a víte, že už zítra můžete napouštět a dětem uděláte radost ihned.
Přitom víte, že nyní investujete jen něco kolem 3 až 4 tisíc korun a bazén bude operativně možno umístit kamkoli na rovnou plochu. Prostě taková rychlá akce „Máme bazén doma“ a můžete se začít věnovat přípravě vybudování velkého rodinného bazénu.

Kamarádi radí. Prý „foliák je dobrej“

Zmínil jste se o Vašem plánu postavit si bazén na zahradě i kamarádům a ejhle, je tu spousta odborníků na bazény.  Ten radí to a ten tohle, zaslechl jste i návrh na foliový bazén. Jenže to je jenom plastová folie na betonovém podkladu. A jak znáte děti, tohle nevydrží dlouho.

Navíc, kamarád, který Vám tohle navrhnul, není zrovna nejlepší kámoš a víte, že jeho bazén vydržel jen 5 let, než se ošoupaly hrany na vrchní části bazénu a folie se prodřela až beton, protože se jednalo o levnou variantu bazénu. Takže fóliový bazén neprošel!

Kontakt
Propagace firem, s.r.o.
Reklamní agentura, tradiční i netradiční formy reklamy, firemní akce, degustační balíčky, dárkové zboží.
Dukelská třída 74
61400, Brno
Telefon: +420 603 900 201
E-mail: ilja@propagace-firem.cz
http://www.propagace-firem.cz



Kontaktní manažer: Ilja Hynek
Jednatel firmy
Email: jednatel@propagace-firem.cz
Telefon: +420 603 900 201

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz