<h2>Bazénem to nekončí</h2>

To napadne každého, kdo zvažuje koupi bazénu pro rodinu nebo do firmy. A taky to musí napadnout dobré prodejce, kteří při detailní objednávce a vážném zájmu ze strany budoucího majitele nabídnou doplňky k bazénu, které šetří nervy majitele a pomáhají zjednodušit obsluhu bazénu.

Čistá voda je základ

Bazén jste si vybrali, a co dál? Nejdříve jistě zauvažujete o čistotě vody a vnitřní straně bazénu. Tedy bazénové chemii a čistícím příslušenství. Z bazénové chemie můžete využít různé přípravky na likvidaci mikroskopických nečistot nebo úpravu pH vody.

Z bazénového příslušenství jistě využijete bazénové vysavače na drobné nečistoty. Vhodný je i plovoucí teploměr, který vás bude informovat o teplotě vody. No a pokud kupujete chemii do vody, jistě využijete plovoucí dávkovač bazénové chemie.

Nebo, v přípravě použití chloru i bazénové solné chlorátory.

Plaváním ke zdraví

Když už si pořídíte bazén, na takové to domácí cachtání, co takhle jej využít i pro sportovní plavání? Jak? Zakoupením protiproudu. Namontujete jej na jednu stranu bazénu a jakmile se pustí, máte silný protiproud, jako v řece. Protrénujete si tak všechny svaly a můžete začít trénovat i své potomky.

Kdo to myslí s bazénem vážně a chce plavat po celý rok, tomu nezbývá, než si pořídit tepelné čerpadlo, které bude udržovat vodu příjemně teplou po celý rok. Tedy pokud již nemá bazén uvnitř domu. A kdo plave večer, ten si zajisté koupí bazénové halogenové osvětlení. Třeba i s barevnými filtry.

Jak vidíte, v nabídce je příslušenství pro jakoukoli situaci, čistotu vody, plavání v létě v zimě i ve dne a v noci.

Kontaktovat můžete firmu na telefonu +420 777 807 027 a e-mailu info@aquasep.cz

Kontakt
Propagace firem, s.r.o.
Internetová reklama, prezentace, produktová reklama. Poradenství v reklamě na internetu. Komerční sdělení, PR články, placená reklama. Propagace na ČESBYZ.
Dukelská třída 461/74
61400, Brno
Telefon: 603900201
E-mail: ilja@propagace-firem.cz
http://propagace-firem.cz



Kontaktní manažer: Ilja Hynek
Jednatel
Email: ilja@propagace-firem.cz
Telefon: 603900201


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz