Lidé preferují ubytování v domácím prostředí s českou kuchyní
Hradec Králové – Česká tradiční kuchyně je vytlačovaná stále novými a novými řetězci fastfoodů a dojít si do restaurace na domácí štrúdl se stává spíše výjimkou. A nejde jenom o štrúdl, v současnosti se stává stále oblíbenější relaxovat a strávit dovolenou v typickém českém statku s domácí stravou. „Lidé preferují klidné české domácí prostředí a to se jim v poslední době snažíme nabídnout. Pro naše zákazníky připravujeme každou chvíli novou nabídku. Ke snídani podáváme vždy něco sladkého jako pozornost. Tento týden je to například voňavý jablečný závin,“ uvedl David Smetana, který provozuje ubytování na statku ve Svobodných Dvorech nedaleko Hradce Králové. Spojení české kuchyně a ubytování v přírodním prostředí se stává více vyhledávané a lidé tak spojí dovolenou i s aktivním odpočinkem. Ne všichni z větších měst mají svoji chalupu, na které by mohli udržovat a rozvíjet české tradice. Podle Smetany se klienti rádi obrací na typická česká zařízení a opakovaně využívají jejich služby.
Kontakt
Commservis.com, s.r.o.
Komunikační a PR agentura
Piletická 486/19
503 41, Hradec Králové
Telefon: +420 604 290 700
E-mail: info@commservis.com
http://www.commservis.com
Kontaktní manažer: Luboš Tomíček
Jednatel
Email: lubos.tomicek@commservis.com