Rozšiřte si horizonty s multimonitorovými řešeními AOC

Praha, 14. prosince 2018 – Společnost AOC nabízí široké portfolio monitorů pro různé účely. Mnohé z nich se hodí uživatelům, kteří hledají maximální produktivitu nebo se chtějí co nejvíce ponořit do hraní. K tomu se skvěle hodí právě multimonitorové uspořádání. Právě proto přichází AOC s několika řešeními pro různé uživatele - od hráčů až po profesionály. Mnohé dnešní grafické karty zvládají práci s více než třemi monitory, proto jsou multimonitorová řešení snadná, jako nikdy předtím. Stačí si pouze vybrat:

Dva modely X24P1 (16:10) vedle sebe pro maximální produktivitu

1 – dva modely X24P1 s poměrem stran 16:10

Model AOC X24P1 patří do byznys orientované řady P1. Monitor s 24,1” (61,1 cm) má poměr stran 16:10 a rozlišení 1920 x 1200 bodů, nabízí tak více vertikálního prostoru ve srovnání s rozlišením 1920 x 1080. To dělá práci s rozsáhlými tabulkami nebo dokumenty příjemnější.

Firmy již vědí, že multimonitorová řešení přináší zvýšenou produktivitu, kdy můžou mít uživatelé na jedné ploše nepřetržitě otevřeného e-mailového klienta, takže nepromeškají žádnou důležitou zprávu a na druhé ploše pracují na jiných projektech. Dle výzkumu[1] provedeného utažskou univerzitou zvyšuje multimonitorové řešení produktivitu práce o 10 % a snižuje počet chyb až o 33 %. Z dalšího výzkumu[2], na vzorku více než tisícovky uživatelů, vyšel odhadovaný růst produktivity dokonce až 42 %.

Díky svému ze tří stran bezrámečkovému designu, výškové nastavitelnosti a funkci pivot je model X24P1 ideálním pracovním nástrojem. Jeho IPS panel nabízí vynikající přesnost barev a široké pozorovací úhly, které zaručují příjemné sledování v multimonitorovém řešení. Uživatelé jako jsou programátoři či kodéři, kteří potřebují více vertikálního prostoru, si můžou jeden nebo oba monitory také otočit do pozice pivot.

Ultimativní HDR 144Hz herní setup – ideální pro živé vysílání

2 – AOC G2590PX v pivotu a vedle AG322QC4 pro ultimativní 144Hz herní zážitek

Toto řešení představuje špičkový zakřivený herní monitor AOC AGON AG322QC4 s úhlopříčkou 31,5” (80,01 cm) a rozlišením 2560x1440 bodů, 144Hz obnovovací frekvencí a 4ms dobou odezvy. Skvěle se hodí na všechny typy her - od závodních až po rychlé FPS hry. Navíc vyhovuje HDR VESA standardu DisplayHDR400 a nabízí nativní rozlišení 3000:1. Díky tomu si uživatelé vychutnají nejen hry, ale i sledování filmů ve skvělé kvalitě.

Tomuto skvělému monitoru může perfektně sekundovat 24,5” (62,2 cm) herní model AOC G2590PX ve vertikální poloze, což se hodí při živých přenosech z hraní na Twitch nebo YouTube. Hráč tak má po ruce druhý informační display s chatem a může snadno komunikovat s fanoušky.

Model G2590PX je perfektní pro FPS hráče. Tato herní bestie nabízí 144Hz obnovovací frekvenci a 1ms dobu odezvy. Monitor G2590PX je vybaven technologií AMD FreeSync a model AG322QC4 podporuje AMD FreeSync 2, takže hráči si užijí plynulé hraní i v těch nejakčnějších scénách.

Sestava pro zpracování videa a YouTubery

Monitor AGON AG352UCG6 je 35” (88,98 cm) herní velikán s UWQHD rozlišením (3440 x 1440 bodů), poměrem stran 21:9, NVIDIA G-Sync podporou, 120Hz obnovovací frekvencí a VA panelem s nativním kontrastem 2500:1. Je vhodný jak na práci, tak herní orgie.

Protože video producenti využívají software s časovou osou, potřebují co nejširší zobrazovací plochu, aby viděli celý projekt na jedné obrazovce. Pro ně je AG352UCG6 tím pravým ořechovým. Jako doplněk mohou využít model AOC AG271QG - 27” (68,59 cm) monitor s WQHD rozlišením (2560x1440 bodů) a IPS panelem pro přesné barvy a VESA držákem.

3 – Ultra široký AG352UCG6 pro časové osy a AG271QG jako náhledový monitor

Tři C24G1 pro úplné ponoření se do simulačních her

4 – Tři zakřivené C24G1 pro ponoření se do simulací

Přestože již samotný 24” (59,9 cm) herní monitor C24G1 z nové řady AOC G1 je díky svému zakřivení 1500R skvělým herním monitorem, tak pokud vedle sebe postavíte rovnou tři, pokryjí vám kompletně periferní vidění. Obnovovací frekvence 144 Hz, FreeSync a 1 ms MPRT garantují plynulý herní zážitek. Díky ze tří stran bezrámečkovému designu a výškově nastavitelnému stojanu si můžou hráči vytvořit skutečně velikou, téměř nepřerušenou, herní plochu.

Toto rozložení využívají především hráči leteckých a závodních simulací, kde díky třem monitorům mohou vytvořit kokpit letadla nebo závodního auta přímo u sebe doma.

 

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.

 

 

[1] “Productivity and Multi-Screen Computer Displays”, Colvin J, Tobler N, Anderson JA. Rocky Mountain Communication Review. 2004; 2(1); 31-53

[2] “Multi-Monitor Study - Usage and Trends,” Jon Peddie Research, October 16, 2017, jonpeddie.com

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz